Аpple вече работят усилено над следващото поколение на смарфоните си, които ще видим през есента на 2020г. Моделите ще имат по-добър дизайн, ще работят с по-мощен хардуер и ще поддържат 5G технологията. Технологичният гигант също така обмисля идеята да промени начина, по който избира имената на своите смартфони. Новата стратегия няма да обхване iPhone (2020), тъй като няма да намери реализация преди 2021г.

 

Следващата версия на устройството ще се казва iPhone 12 и имаме сериозни основания да смятаме, че неговия наследник ням да е iPhone 12S. Това означава, че в три поредни генерации на смартфоните няма да се използва буквата "S" в наименованието, което не се е случвало в историята на Apple досега. Най-логичният избор за компанията изглежда да кръсти смартфона, който ще видим след две години с името iPhone 13.

 

 

Все пак има много хора, които вярват, че цифрата 13 е свързана с нещастия и лоши поличби, което може да промени плановете на Apple. Именно заради това съществува възможността компанията да заложи на съвсем различна система за наименуване на устройствата. Остава и възможността Apple да проуснат 13 и да представят направо iPhone 14. При всички положения, обаче засега няма индикации, че скоро ще видим смартфон от серията, който използва буквата "S".

 

Oще от Digital: Как да отмените абонаменти за приложения на вашия iPhone