Премиерата на iPod промени изцяло начина, по който се забавляваме с любимата си музика, когато сме в движение. Няма да е пресилено, ако определим това устройство като един от най-важните технологични продукти на нашето време. Премиерата на първите смартфони в голяма степен премахнаха нуждата да притежавате подобно устройство. Въпреки това има много хора, които изпитват носталгия към iPod и времето, когато това беше предпочитана джаджа за слушане на музика, съобщава BGR.

 

Всичко това доведе до появяват на приложение с името Rewound, което е разработено от Луис Анслоуд. Заедно със своят екип в продължение на година създават този софтуер, който позволява iPhone да заприлича на класическия iPod. В това число влиза и легендарният Cover Flow интерфейс и кръгъл бутон за навигация в менюто. Собствениците на iPhone изглежда проявяват интерес към подобна идея, тъй като Rewound само за няколко дни бе инсталирано над 150 хил. пъти от App Store.

 

 

Rewound стана обект на множество позитивни ревюта и коментари по цял свят, включително и в Европа. Успехът на приложението, обаче беше твърде кратък, тъй като Apple извадиха заглавието от App Store. Toва е неприятно, тъй като хората, които вече са изтеглили софтуера не могат дори да получават бъдещи актуализации. Въпреки това екипа от разработчици създали Rewound планират да представят уеб версия, която предлага сходна функционалност.

 

Oще от Digital: Аpple умишлено толерира своите приложения в App Store, според проучване