Apple се очаква да изострят значително конкуренцията при премиум смартфоните през последното тримесечие. Компанията работи усилено над iPhone 13 моделите, които ще бъдат представени официално до броени дни. Анализаторите очакват устройствата да са налични на пазара още преди края на месеца.

Ако сте фен на компанията, който няма да търпение да разбере какви са всички подобрения в iPhone 13 серията ще ви информираме, че вече знаем датата на събитието. Голямата премиера ще се проведе на 14 септември под слогана "California Streaming". Вече се разпространяват покани, които акцентират върху дигиталния формат на събитието.

Най-вероятно милионите потребители на Apple ще могат да проследят на живо премиерата на iPhone 13 в уеб сайта на компанията и официалния им акаунт в YouTube. По всичко ли, че пандемията няма да позволи провеждането на стандартна премиера с огромен брой посетители, както сме свикнали да виждаме новите версии на iPhone.

 

 

Oфициалните продажби ще стартират в кратки срокове след "California Streaming". Потребителите ще могат да купят новите устройства на стартови цени, които варират между $699 и $1099 за различните модели. Премиум версиите ще предложат сериозни камера подобрения, включително PortraitMode и ProRes режими за видео.

Интеграцията на Apple A15 Bionic процесори ще гарантира висока производителност и по-бърза скорост на работа в 5G мрежи. Едно от най-впечатляващите подобрения ще е свързано със 120Hz LTPO OLED дисплеите, които ще бъдат използвани от Apple в новите устройства.

Това ще превърне iPhone 13 в първите смартфони на компанията, които опресняват съдържанието на екрана два пъти в секунда. Устройствата ще имат променлива честота, която варира между 1Hz и 120Hz, което ще гарантира реалистични кадри, бърза скорост и ниска консумация на енергия.

Новите функции могат да превърнат iPhone 13 в най-продаваните смартфони на Apple досега.

 

Още от Digital: Недостигът на компоненти за iPhone 13 може да затрудни намирането на новия смартфон на Apple