Apple не планират да въвеждат радикални промени в дизайна и функционалността на тазгодишното поколение на лаптопите MacBook. Toва означава, че новите устройства ще предложат идентична визия, а подобренията ще са свързани предимно с по-мощния хардуер. Информацията за тези планове на Apple е от водещите доставчици на компоненти в индустрията. В момента преобладаващата част от всички устройства MacBook се сглобяват и произвеждат от Quanta Computers.

 

Компанията смята да промени стратегията си и да предостави по-голяма част от поръчките на MacBook (2018) на Foxconn, информира ТеchRadar. Новите устройства ще запазят същия дизайн, което ще ускори масовото им производство, но също така ще доведе до по-ниска производствена цена. Aко очаквате драстични промени в начина, по който изглеждат лаптопите ще трябва да останете разочаровани, тъй като това няма да се случи през тази календарна година.

 

Можем да очакваме тазгодишните версии на MacBook да имат по-мощни процесори и да могат да се конфигурират с последното поколение видео карти на NVIDIA и AMD. Ултратънките размери и иновативния Touch Bar ще продължат да са отличителните черти на устройствата. Няма да е изненадващо, ако повече модели от серията са оборудвани с 32GB RAM. Аpple ще спазят традицията новите MacBook да са първите, които работят със следващата версия на macOS.

 

Вижте лесен начин да увеличим вградената памет на лаптоп MacBook