Собствениците на iPhone имат достъп до едни от най-добрите аудио аксесоари в технологичната индустрия. Компанията се радва на солидни продажби на серията AirPods и вече работи над няколко нови модела, които приковават вниманието ни. Анализаторите очакваха премиерата да бъде изтеглена за следващата година, но това няма да се случи.

Apple официално представиха новите си премиум слушалки, които представляват "Over Ear" модел, който се казва AirPods Max. Както името подсказва този аксесоар е предназначен за най-взискателните фенове на музиката и ще предложи впечатляващо качество на звука. Предвидена е и технология за активно шумопотискане, която буквалнo ще ви потопи в ритъма на любимата музика.

Aудио слушалките предлагат полезни смарт функционалности като Adaptive EQ и High-Fidelity Special Audio. Новият модел се захранва от Apple H1 чип, който има безжичен Bluetooth 5.0 модул за максимално бързо и интелигентно свързване с други устройства. Вградената батерия на AirPods Max ще гарантира до 20 часа с едно зареждане.

 

 

Бъдещите собственици на слушалките ще могат да управляват съдържанието, което слушат с комбинация от физически контролери и усъвършенствани сензори. Apple са интегрирали Digital Crown бутон, който е вдъхновен от идентичния компонент за часовниците Apple Watch.

Това ще позволи прецизен контрол над силата на звука, но също възможност за пропускане на дадено парче, паузиране на музиката, приемане на входящи обаждания и др. За да го направите ще трябва да използватe еднократно, двойно или тройно натискане върху бутона.

Аpple AirPods Max имат Noice Control бутон, позволяващ да превключвате между ANC и Transparency режима на работа. Слушалките на Apple са оборудвани с девет вградени микрофона, като шест от тях се използват специално за активното шумопотискане. Аpple ще продават и специален Smart Case калъф, с който удобно да пренасяте слушалките.

Опциите за избор на цвят включват Space Gray, Silver, Sky Blue, Green и Pink. Oфициалните продажби на AirPods Маx стартират до края на декември. Цената на слушалките на европейския пазар е приблизително €600-€630.

 

 

Oще от Digital: Аудио слушалките, които четат мисли са следващата иновация при аксесоарите за смартфони