Lenovo вече работят усилено, за да представят максимално бързо ъпдейти към Android 6.0 Marshmallow на своите популярни смартфони на пазара, като сега в интернет се появиха данни разкриващи кога можем да очакваме това да се случи. В допълнение разбираме и кои точно модели на компанията ще могат да се възползват от предимствата на новата платформа на Google. Оказва се, че първият смартфон на Lenovo, който ще получи ъпдейта е международната версия на K3 Note като според графика актуализацията ще е достъпна през март 2016г., съобщава PhoneArena.

 

Приблизително по същото време Android 6.0 ще е на разположение и за китайските модели на Lenovo Vibe X3 и Vibe P1, които ще могат да работят с нея в последните седмици на третото тримесечие на 2016г. Ако сте собственик на Lenovo A7000 е добре да знаете, че дългоочакваната актуализация към новата платформа се очакват само месец по-късно. През май компанията предвижда да ъпдейтне и международните версии на Vibe X3 и Vibe P1 към Android 6.0 Marshmallow, a няколко седмици по-късно той ще е достъпен и за Lenovo Vibe S1. 

 

Последният смартфон, който е предвиден да работи с нея е А7000+, като актуализацията за него е предвидена за юли и засега това са всички данни, с които разполагаме за плановете на Lenovo и Android 6.0. Можем да сме сигурни, че в следващите седмици Lenovo ще добавят още свои устройства към този списък в опита си да се конкурират успешно с другите водещи брандове в индустрията. Платформата предлага множество подобрения и функционалности и изглежда, че Lenovo ще се опитат да изпреварят много от другите проиводители на смартфони в предоставянето на софтуерните ъпдейти към Android 6.0.

 

Вижте шест начина да ползваме функциите на Android 6.0 Marshmallow без нужда от ъпдейт