Компанията АОС актуализира портфолиото си от монитори с нова иновативен серия. Устройствата са част от V2 Series гамата и привличат внимание със своя премиум дизайн, който е наречен "True-Zero-Edge". Както името подсказва причината е, че АОС почти са премахнали рамките около самия екран. Потребителите ще могат да избират между три конфигурации: 22-инчовия (22V2H), 24-инчовият (24V2H) и 27" (27V2H), предаде SlashGear.

 

Всеки един от тях предлага дисплей с IPS технологията, който поддържа Full HD резолюция от 1920х1080 пиксела и е базиран на технологията AMD FreeSync. Скоростта за опресняване на кадрите е 75Hz, а зрителните ъгли са 178 градуса. Според официалните данни трите версии на монитора имат 20М:1 динамичен контраст с време за реакция от пет милисекунди. Опциите за свързване включват стандартните VGA и HDMI портове. 

 

 

Елегантният дизайн и поддръжката за технологията AMD FreeSync са основните предимства на устройствата. AOC вече стартираха продажбите им в интернет. Най-евтината версия струва $99.99, докато 24-инчовата конфигурация е достъпна за $129.99. Ако се интересувате от големия 27" монитор ще трябва да платите $169.99. AOC се надяват скоро устройствата да са налични в мрежите на повече търговски вериги по цял свят.

 

Още от Digital: Най-добрите монитори за геймъри