Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
3 резултата за android pay
google
Услугата за мобилни плащания Android Pay ще е достъпна в Европа до няколко месеца
Услугата за мобилни плащания Android Pay ще е достъпна в Европа до няколко месеца
Аndroid Pay е името на новата услуга за мобилни плащания на Google, която бе представена официално през септември миналата година, но досега можеше да се използва от потребителите само в САЩ. От своя страна тя е базирана на технологията NFC, за да обработва поръчките, което означа, че ще може да се използва навсякъде, където има терминали за безконтактно плащане. Сега Google най-накрая oфициално разкриха повече детайли за европейската премиера на Android Pay, която ни очаква много скоро, предаде Engadget.    Благодарение на данните разбираме, че Великобритания ще бъде първата европейска държава, която ще позволи на собствениците на смартфони да работят с услугата, което ще се случи "до няколко месеца". Google също така вече са си осигурили подкрепата на множество партньори, сред които личат имената на най-големите банки и най-популярните търговски вериги в страната, които ще включват поддръжка за Android Pay. Списъкът включва Bank of Scotland, First Direct, Halifax, HSBC, Lloyds Bank, M&S Bank, MBNA, Nationwide Building Society, но също Boots, Costa Coffee, Waitrose, Starbucks, KFC, Transport For London и др.   Първата стъпка, която трябва да направите, за да използвате Android Pay е да свържете с нея валидна кредитна карта MasterCard или Visa, като тя ще е съвместима с популярни приложения като Deliveroo, YPlan и JD Sports. Google потвърдиха, че продължават да работят усилено, за да увеличат значително броя на партньорите, които ще предоставят възможността на клиентите си да работят с нейната услуга за мобилни плащания. Ще е интересно да видим колко време ще отнеме на компанията, за да представи Anroid Pay и в други държави на европейския континент.   Вижте кодовото име на Android N е New York Cheesecake
android pay
Услугата Android Pay ще бъде представена заедно с LG Nexus 5 (2015)
Услугата Android Pay ще бъде представена заедно с LG Nexus 5 (2015)
Много източници от Корея твърдят, че новият LG Nexus 5, ще е смартфонът с който Google най-накрая ще пуснат услугата си Android Pay.
смартфони
Google ще представят официално услугата Android Pay на 26 август
Google ще представят официално услугата Android Pay на 26 август
Услугите за мобилни плащания набират все по-голяма популярност сред потребителите на смартфони, което неслучайно накара всички водещи компании да представят подобни предложения на клиентите си. Google нямат никакво намерение да изостават от Samsung и Apple, като вече разработват собствено заглавие, което се казва Android Pay и премиерата му ни очаква много скоро. Благодарение на последните данни на TechRadаr разбираме и повече детайли кога ще видим официалното представяне на услугата.   Оказва се, че технологичният гигант бърза максимално и смята да разкрие повече детайли за възможностите на Android Pay само след броени дни. Google смятат да проведат специално събитие на 26 август, като причината за това е идеята да се конкурира по-успешно с услуги като Samsung Pay и Apple Pay. Eдно от ключовите предимства на новото предложение е факта, че ще включва поддръжка и за по-стари смартфони.   По този начин Google се надяват да предложат на своите потребители най-евтиното и достъпно заглавие за извършване на мобилни плащания в индустрията. За нас потребителите ще е мнoго интересно да видим какви други подобрения ни очакват в новата мобилна услуга на компанията. Все пак идеята да пазаруваме максимално лесно от своите смартфони с Android е доста атрактивна и има потенциала да привлече вниманието на потребителите към Android Pay.   Вижте услугата Android Pay ще бъде представена заедно с LG Nexus 5 (2015)
DMCA.com Protection Status