Amazon едва ли е първото име, което ви хрумва, кoгато чуете мобилно приложение за комуникация. Търговският гигант, обаче работи над точно такъв софтуер, който се разработва с името Anytime. Въпросната програма ще е достъпна, както за Android и iOS, така и за водещите десктоп платформи и ще предложи няколко интересни функционалности. Потребителите ще могат да извършват гласови и видео обаждания, да стартират и участват в групочи чатове, да добавят стикери към постовете си, както и да криптират съобщенията си.

 

Новото приложение ще предлага опция за ъплоудване на снимки и клипове, както и на стикери и емоджита, предаде Engadget. Другите функции включват специални филтри и маски за персонализиране на снимките, опция за споделяне на локацията и поръчка на храна. Регистрацията ще изисква само потребителско име и няма да е базирана на телефонния номер, Facebook акаунта или имейл адреса. Идеята на Amazon да представят собствено мобилно приложение определено е доста интересно.

 

Вероятно желанието на компанията е подобен софтуер да се свързва със смарт говорителите Amazon Echo. Все още не знаем кога може да очакваме официалната премиера на Amazon Anytime. При всички положения ще е много интересно да проследим как ще се развива този проект. Навлизането на компанията в подобна пазарна ниша определено доста любопитно и стратегичeско решение. Въпрос на време е да разберем как ще изглежда интерфейса на Аmazon Anytime.

 

Вижте как шефът на Amazon вече е втория най-богат човек в света