Някои водещи производители не позволяват на потребителите да сменят батерията на своите смартфони, както и да добавят към тях microSD памет карти, което обаче предизвика сериозно недоволство сред тях. Включването на microSD е важен фактор при избора на устройство, тъй като позволява например да си купите по-евтина версия с 16GB, а след това многократно да увеличите този капацитет. Някои от моделите смартфони добавят около $100 за конфигурация с двойно повече памет, докато всеки от нас може да се сдобие с подобна карта за $20 или дори по-ниска сума. 

 

Най-голямата търговска верига в интернет Amazon сега предлага много интересна промоция, в която попадат няколко различни microSD карти на изключително достъпни цени, за която разбираме от PocketNow. Едно от най-добрите предложения на компанията ще ви позволи да се сдобиете с 200GB SanDisk Ultra на цена от приблизително $60-$70, в зависимост на коя оферта попаднете. Собствениците на смартфони ще могат да си купят още модел със 128GB памет за около $35, а най-малките памет карти от 32GB се продават на най-ниска цена от едва $10.

 

Благодарение на това ексклузивно предложение ще можете да увеличите вградената памет на своето устройство, с колкото е необходимо на максимално достъпна цена. Трябва да отбележим, че промоцията на Amazon е валидна до изчерпаните количества и вероятно ще можете да се възползвате от нея в рамките на следващите 24 часа. Aко отделите малко от собственото си време, за да потърсите в уеб сайта на компанията ще можете да вземете microSD карта на много по-ниска цена от обикновено.

 

Вижте какво трябва да имаме предвид, когато избираме microSD карта