Аmazon промениха изцяло начина, по който четем съдържание, докато пътуваме с електронните четци Kindle. В голяма степен този бранд се превърна в синоним за този тип устройства по подобие на iPad за таблетите. Собствениците на електронните четци Kindle също така имат достъп до най-голямата колекция от е-книги в индустрията.

Пълен достъп до разнообразния каталог предоставя абонамента към Amazon Prime. Oт компанията продължават активно да използват модерните технологии, за да предложат още по-добро изживяване на своите потребители. Новото им решение се казва Kindle Vella и предсталява различен начин за авторите да достигнат до аудиторията със своите истории.

Платформата е насочена към разпространението на отделни части, епизоди и глави от произведенията. Това ще позволи на авторите периодично да добавят съдържание през определен период от време и да поддържат любопитството им по-дълго. Първите няколко епизода от електронните книги, които се разпространяват в Kindle Vella ще бъдат безплатни за изтегляне, съобщавa TechRadar.

 

 

Всяка глава ще има допълнително описание в онлайн магазина на KIndle Vella. Oтключването на нови глави става с вътрешни токени. Конкретната стойност, която трябва да платите е базирана на броя на думите, които се съдържат във всеки един епизод.  Така например са необходими 6 токена за глава, чието съдържание е 650 думи.

В долната част на интерфейса ще виждате колко токена имате, както и бутон за купуване на допълнителни. Amazon ще предложат няколко различни варианта, като базовия план включва 200 токена за 4+ епизода на цена от $1.99. Най-атрактивното предложение в Kindle Vella включва пакет от 1700 токена, които струват $15.

 

Oще от Digital: Как да изтегляме безплатно електронни книги за Amazon Kindle на компютъра