Аmabrush е името на уникална четка, която може едновременно да измива всичките ви зъби, а целия процес отнема по-малко от десет секунди. Уникалният дизайн на този продукт наподобява структурата на ченето и така покрива всичките зъби. Необходимо е само едно натискане на бутон, за да стартирате Amabrush и да изчакате десет секунди, за да завърши процеса. Четката за зъби също така може да се програмира с различни режими на вибрация като Gum Massage, Whitening, Burst Modе, предаде TheVerge.

 

 

Идеята на този продукт е да направи миенето на зъби в по-бърз и удобен процес за всички. Amabrush е първата автоматична четка за тази цел в света и ще ви спести ценно време, което можете да вложите за други по-важни неща. Смарт четката е проектирана така, че оказва минимално напрежение върху зъбите и да работи на оптимален ъгъл, за да премахва плаката и да предпазва венците. Аmabrush дори има Bluetooth чип и може да се свързва със смартфони с Android и iOS.

 

 

Този продукт е дело на тригодишни разработки и отговаря на всички изисквания и препоръки на стоматолозите по цял свят. Amabrush вече събра необходимото финансиране в Kickstarter и ще се продав на пазара през декември. Официалната цена на първата автоматична четка за зъби на европейския пазар ще бъде €99. В заключение ще отбележи, че това е най-добрата и най-умната четка създавана досега, която ще отстрани на 100% проблема с неправилното миене на зъбите, което предизвиква 90% от посещенията при стоматолози.

 

 

Вижте как Kolibree Ara e първата четка за зъби в света, която използва изкуствен интелект