Аdobe Acrobat е популярно приложение, което всеки ден улеснява милиони потребители, особено при създаването, управлението и споделянето на PDF файлове. Компанията вече представи и уеб версия на този продукт, който не предлага всички функционалности на десктоп версията. но все пак е подходящо решение в редица ситуации.

Едно от водещите ограничения на уеб клиента на Acrobat e, че не позволява редактирането на текст и изображения в PDF файловете. Новият ъпдейт на Acrobat най-накрая отстранява този проблем и ще позволи да работите още по-пълноценно с PDF-и директно от уеб браузъра.

Онлайн версията на приложението вече предлага опция да конвертирате документи в PDF, но също да разделяте PDF файл на две части, да сливате няколко PDF, както и да добавяте електронен подпис. Тези функционалности не изискват инсталация на допълнителен софтуер.

По този начин Adobe улесняват целия процес и предоставят удобен начин да създавате и редактирате PDF файлове в интернет по същия начин, както го правите от компютъра.

 

 

За да се възползвате от новите функции трябва да се логнете с Adobe ID, като регистрацията става бързо от официалния сайт на Adobe. Преминаването към Acrobat абонамент ще предостави повече инструменти за редакция и обработка на файловете, но също достъп за мобилните и десктоп приложения в допълнение към Acrobat Web.

Припомняме ви, че Аdobe вече си партнираха с Google в създаването на множество икони за бърз достъп в Acrobat за домейна ".new". Вече са регистрирани повече от 10 милиона кликвания на тези симвoли, като вече са готови още три нови предложения и това са PDF.new, Sign.new, CompressPDF.new, ConvertPDF.new и WordtoPDF.new.

 

Още от Digital: 5 добри програми за редактиране на PDF файлове