Acer изпревариха старта на изложението IFA 2017 и представиха нови атрактивни хибриди между таблети и лаптопи от сериите Swift, Spin и Switch. Устройствата ще са най-интересните модели от портфолиото на компанията по време на изложението, което стартира официално на 1 септември. Acer смятат да се превърнат в една от най-активните компании на шоуто в Берлин и са подготвили няколко много интересни предложения за потребителите си. Аcer Switch 7 Black Edition е първия в света хибрид, който има вградена видео карта, съобщава TheVerge.

 

Въпросният модел е оборудван с 13.5-инчов дисплей, който поддържа резолюция от 2256х1504 пиксела и привлича внимание с ултратънки размери и елегантния си корпус. Бързата скорост на работа се гарантира от Core i7 от осма генерация на Intel, който е допълнен от NVIDIA MX150 видео карта. Аcer Swift 5 има олекотен дизайн и тегло от по-малко от 1 килограм. Устройството разполага със сензорен Full HD дисплей с технологията IPS, който почти премахва рамките около него. Технологията Dolby Audio Premium гарантира максимално качество на звука.

 

Acer Switch 7

 

Tретото атрактивно предложение на Acer в този сегмент се казва Spin 5 и е с дебелина от 15.9 милиметра. Ако добавим към това и теглото от 1.5 килограма можем да кажем, че устройство е доста лесно и удобно за пренасяне. Техническите спецификации включват процесори от осма генерация на Intel, 16GB DDR4 RAM и NVIDIA GeForce GTX 1050 видео карта. Според официалните данни батерията осигурява до 13 часа време за работа с едно зареждане.

 

 

Acer Spin 5

Вижте какво да очакваме от изложението IFA 2017