Серията Predator Orion 9000 се отличава с екстериор, подобен на космически кораб, с черно-сребърно покритие и персонализирано RGB осветление по дължината на предния панел. Масивният панел на страничният прозорец демонстрира впечатляващ и мощен интериор с дизайн, който предпазва от електромагнитни смущения (EMI), независимо от размера на отвора. Опционалните вентилатори с персонализирано RGB осветление създават виртуално светлинно шоу за още по-атрактивен външен вид.

 

 

Оборудвана с две дръжки и колела с карбоново покритие, новата система може лесно да се мести от едно място на друго. Страничните панели дават възможност за лесен ъпгрейд на компонентите без да се налага използването на инструменти, а капакът с бутон позволява бързо превключване на вентилаторите. Слушалките и секцията за кабелите за разположени отпред, което помага за подредеността на зоната за игра.

 

Серията Predator Orion 9000 включва водно охлаждане и IceTunnel 2.0 на Acer, за да поддържа ниска температура, докато играта се разгорещява. IceTunnel 2.0 е усъвършенствано решение за управление на въздушния поток, което разделя системата на няколко термични зони, всяка от които разполага с отделен тунел за въздушния поток, за да се отведе топлината.

 

 

Огромните метални панели, разположени отпред и отгоре, позволяват навлизането на по-студен въздух и излизането на издигащия се нагоре горещ въздух от водно охладения процесор, докато в същото време до 5 вентилатора с дебелина 120 мм, разположени в предния, горния и задния канал, охлаждат въздуха през шасито. Част от въздушния поток се пренасочва към задната част на дънната платка, за да охлади устройствата за съхранение. Графичните карти са с мощни вентилатори, които изнасят топлината отзад, а захранването е самостоятелно, за да бъдат избегнати топлинни смущения.

 

 

Като един от първите големи OEM производители на най-новите Radeon RX Vega видеокарти на AMD за геймърски настолни компютри, Acer вдига летвата, правейки възможна поддръжката на до 4 Radeon RX Vega карти, които осигуряват почти фотореалистични изображения - в реално време, с високи резолюции в стерео и при високи скорости на опресняване. Геймърите имат и опция за две NVIDIA GeForceGTX 1080Ti карти в SLI, които с лекота поддържат виртуалната реалност.

 

 

Predator Orion 9000 предлага до Intel Core i9 Extreme Edition 18-ядрен процесор и до 128 GB четири-канална DDR4 памет, което му позволява да се справя без затруднение с интензивни изчислителни задачи, като същевременно осигурява изключително представяне.

 

Още от Digital : Acer Aspire S24 е най-тънкият All-in-One настолен компютър на компанията