Знаехте ли, че освен да ви предостави нужната информация, Google Search може и да повиши настроението ви с някоя забавна игра? Можете да играете тези игри в Google.com по подразбиране, без да посещавате друг сайт.

 

Ето някои забавни игри, с които от makeuseof препоръчват да се позабавляваме и уплътним дългите летни дни.

1. Solitaire

 

Извършете търсене със Solitaire в Google, за да играете. Не е необходимо да кликвате върху връзки или да изтегляте приложения. Това е едно от многото великденски яйца, които Google е скрил и на които може да се натъкнете. Готината част от тази версия на Solitaire е, че работи фантастично и на смартфони.

2. Minesweeper

 

Извършете търсене с Minesweeper в Google, за да играете. Анимацията е различна от тази на Windows, както и размерът на мрежата. Но основните правила на играта са същите. Играта има три нива – лесно, средно и трудно.

3. Tic-Tac-Toe

 

Извършете търсене с Tic-Tac-Toe в Google, за да играете. Играта е чудесна и за смартфони, така че забравете листа и химикалката, защото може да се забавлявате с нея по всяко време. Играта има различни нива, така че не пропускайте да ги разгледате. А ако не намерите приятел, с който да играете ще имате възможността да се изправите срещу изкуствения интелект на Google.

4. Pac-Man

 

Извършете търсене с Pac-Man в Google, за да играете. Тази игра се играе трудно на смартфон, имайте го предвид, за да може да ѝ се насладите максимално.

5. Snake

 

Извършете търсене с Snake в Google, за да играете. Китайската Нова година през 2013 г. беше Годината на змията. За да я приветства, Google разработи Doodle от класическата игра Snake. Тази версия на Doodle изчезна но все още имаме възможността да играем класическата версия на Snake.

6.  Atari Breakout

 

Извършете търсене с Atari Breakout в Google, за да играете. Да, разработчиците на игри все още преоткриват класическите заглавия, но кой се оплаква от това. Тази игра е по-забавно да се играе на компютъра, отколкото на телефон.

7. A Google a Day

 

Отидете на страницата agoogleaday.com. Всеки ден, тук се публикуват три любопитни въпроса. Прозорецът е разделен на две половини. Въпросът се появява в долната половина на екрана с прозорец за търсене на Google в горната половина. След като видите въпроса, използвайте горната половина, за да търсите отговора, като използвате правилните ключови думи. Това е начин да подобрите уменията си за търсене в Google.

8. Spooky Cat

 

Извършете търсене с Spooky Cat в Google, за да играете. Хелоуинската игра на Google за 2016г., Spooky Cat, е чудесна както за компютри, така и за мобилни устройства. Spooky Cat има само пет нива, така че бързо ще я завършите. Но тя е толкова добре направена, че ще искате да продължите да я играете отново и отново. 

 

Вижте 18 полезни неща, които може да правите в Google Search