Въпреки, че стриймингът на филми, безплатно, може да ви звучи като синоним на пиратството, в интернет има много безплатни сайта за стрийминг. Всъщност има изобилие от такива стрийминг услуги.

 

Независимо дали търсите конкретен филм или телевизионно предаване, намирането им в тези стрийминг услуги е напълно възможно. Трябва само да знаете точните места, където да търсите.

 

Ето защо от Make Use Of са се заели със задачата да издирят най-добрите сайтове за безплатно стриймване на филми. Ето кои са те:

1. YouTube

Не е изненада, че YouTube се нарежда сред най-добрите безплатни сайтове за стрийминг на филми. Тук могат да бъдат открити много безплатни филми, от които можете да избирате. Освен това, сайтове като Popcornflix хостват филми чрез YouTube.

2. Crackle

Crackle е сайт, който непременно трябва да посетите, защото също е един от най-добрите безплатни канали, но постоянните рекламни прекъсвания може да ви изнервят. Освен това, за да ползвате Crackle ще имате нужда от акаунт.

3. Viewster

Въпреки, че тук преобладават анимационните филми, ще откриете и много документални филми и телевизионни сериали.

4. Vudu Movies on Us

Vudu е по-известен с отдаването под наем на филми, но неговата категория „Vudu Movies on Us“ позволява да се стриймват филми безплатно, но се подгответе да бъдете обезпокоявани от реклами. Освен това, ще имате нужда от акаунт.

5.  SnagFilms

SnagFilms разполага с богата библиотека, в това число филми, представления и документални филми. Не очаквайте обаче да откриете някой от най-големите съвременни хитови заглавия. Услугата е достъпна като безплатно приложение за iOS и Android, освен това е съвместима с различни Roku устройства, Kindle четци, както и множество други стрийминг устройства. 

6. PopcornFlix

Филмите тук са сегментирани в категории като популярност, жанр, нови и подбор на персонала, което прави PopcornFlix лесен за използване. С осезаемо подреждане и отлична навигация, PopcornFlix е страхотен избор за безплатна стрийминг услуга.

7. Classic Cinema Online

Както подсказва името, Classic Cinema Online се фокусира върху по-старите класически заглавия.

8. Veoh

Veoh е една от най-добрите алтернативи на YouTube. Сайтът разполага с богата библиотека и със солидна филтрираща система. Можете да изберете опции като дължина на филма, език и др., за да намерите това, което искате по-лесно и бързо.

 

Вижте 5 фантастични филма, които успяха да предвидят бъдещето