Без значение дали имате iPhone от дълги години или наскоро сте се сдобили с първия си iPhone, несъмнено сте успели да натрупате значителен брой приложения в телефона си, без които вече не може да си представите живота. 

Facebook и Instagram вероятно са в горната част на списъка. А може би имате и не малко любими игри. Всеки има свой собствен уникален вкус, но има някои основни приложения за iPhone, които трябва да са на всички устройства.

От BGR изброяват 8 основни iPhone приложения, които е добре да имате на телефона си.

Google

Приложението Google ви информира за важните за вас неща. Намирате бързи отговори на въпросите си, задоволявате интересите си и сте в течение на нещата с Discover. Колкото повече използвате приложението Google, толкова по-добро става то.

1Password

1Password помни всички ваши пароли вместо вас и ги пази в сигурен трезор защитен с парола. Тоест трябва да помните само една парола. Благодарение на 1Password логването в различните онлайн услуги става само с няколко клика и може да използвате дълги и сложни  пароли, уникални за всяка услуга. 1Password има и генератор на пароли.

Google Maps

С Google Maps навигирате по-лесно без значение къде се намирате по света. Получавате безценна информация в реално време и винаги намирате това, от което се нуждаете.

Due

Due запомня всички неща, от които се нуждаете. Тъй като многократно ви напомня за нещата, докато не действате по тях, невъзможно е да забравите нещо.

IFTTT

Аплетите обединяват любимите ви услуги, за да създадат нови изживявания. Над 600 приложения работят с IFTTT, включително Twitter, Telegram, Google Drive, Twitch, Weather Underground, Instagram, Gmail и устройства като Google Home, Amazon Alexa, Nest, Philips Hue и вашия iPhone.
Приложението IFTTT също се интегрира с приложението Health за вашия iPhone и Apple Watch.

Google Translate

Няма как да не сте чували за приложението Google Translate и едва ли се нуждаете от това някой да ви го рекламира, защото доброто му име се носи навред. Приложението предлага възможност за превод на текст на и от 108 езика. Поддържа офлайн режим.

Evernote

Evernote ви помага да се съсредоточите върху най-важните неща и да имате достъп до вашата информация, когато имате нужда от нея. Може да въвеждате директно текст или да сканирате ръкописни бележки. След което може да организирате бележките си така както ви харесва. Evernote се синхронизира на вашите устройства, така че информацията ви да е винаги с вас, където и да отидете.

Betternet

С Betternet VPN Proxy вашите данни ще бъдат кодирани и вашите онлайн дейности ще останат напълно анонимни.

 

Вижте 7 нови функции в iOS 14, които Android вече има