Застудяването и минусовите температури може да са проблем за мнозина, но със сигурност почитателите на зимните спортове очакват снега с нетърпение.  И когато времето започне да застудява и планините да побеляват, време е да се подготвим за любимите си зимни спортове.

 

Без значение как смятате да се забавлявате тази зима, не трябва да подценявате времето и условията за спорт. Добре е да сте подготвени и екипирани. Преди да тръгнете да се забавлявате по зимните писти, разгледайте информацията на Digital Trends. От медията посочват 7 начина по които можем да подобрим нашата ски и сноуборд екипировка.

 

1. GoPro HERO5 Black ($400)

Ако нещо не е заснето на видео, то то не се е случило, нали? Вашите зимни трикове може да са невероятни, но ако нямате доказателство, никой няма да ви вярва. За всеки, който иска да  документира и да споделя своите най-добри моменти, камерата GoPro предлага начин да го направи. GoPro HERO5 Black записва 4k видео, има гласов контрол и е водоустойчива.

 

2. Volt Heat Maxima 7V ръкавици ($200)

В днешно време, най-добрите ски и сноуборд ръкавици не само топлят ръцете, но и позволяват на своите собственици лесно да използват мобилните си устройства. По палеца има акценти от набук и гумена длан за допълнително сцепление и трайност. Изградени са от водоустойчива и дишаща мембрана като по този начин ръкавиците не само ще ви топлят, но и ще държат влагата далеч от ръцете ви. Чудесни са за всички зимни спортове и дейности. 

 

3. POC Receptor Bug Ski каска ($240)

Основната функция на каските все още е да предпазва главата, но в наши дни тяхната функционалност е много по-голяма. Така например каската POC Receptor Bug Ski има вградени Beats by Dr. Dre слушалки. Благодарение на което можете да приемате повиквания, да превключвате песни и да регулирате силата на звука, без да вадите смартфона от джоба си.

 

4. Oros Orion ($38 – $299)

Разбира се, ще имате нужда от дрехи, които ви държат топло и сухо по-дълго време. Спортната линия Oros Orion се състои от якета, панталони, ръкавици, и шапка. Всички те използват технологията SolarCore Aerogel, която NASA използва за направата на скафандрите за своите мисии.

 

5. Очила Abominable Labs Abom ($250)

Очилата са задължителен елемент при зимните спортове, а с Abominable Labs Abom ще изглеждате не само добре, но и ще се чувствате така. Очилата се ползват от патентованата технология KLAIR, която не позволява на стъклата да се запотяват. 

 

6. Apex MC•X ($895)

Apex Ski Boots са единствените ски обувки, които може да си купите онлайн с увереност, че няма да сбъркате в избора си. Те са създадени с единствената цел да ви отведат навсякъде където искате в планината.

 

7. Black Diamond AvaLung II ($130)

Black Diamond AvaLung II e може би най-важната част от личната животоспасяваща екипировка при пресичане на лавиноопасен трен.  В случай на попадане в лавина системата AvaLung II позволява да дишате свеж въздух, отвежда настрани въглеродния двуокис и удължава шансовете ви докато трае спасителната акция. Оборудваните с тази система попаднали в лавина имат повече от 70% по-добри шансове да бъдат спасени навреме.  

 

Вижте шест полезни приложения за любителите на зимни спортове