Лаунчерите за Android определят как изглежда началния екран, който виждате и използвате след отключването на устройството си, затова той трябва да бъде красив, но и достатъчно интуитивен, за да ви осигури невероятно изживяване.

 

За щастие, в Google Play Store има изобилие от приложения за лаунчери, които можете да изтеглите и използвате, за да персонализирате своя опит. От Hongkiat ни запознават с най-добрите и сравнително нови стартери, които можете да изтеглите и използвате на Android устройството си, без да плащате нито стотинка.

1. OO Launcher

OO Launcher има за цел да позволи на потребителите да опитат някои от най-новите функции на Android O Oreo (Android 8.0). Приложението използва няколко готови инструмента, като например такъв за пестене на батерията и оптимизиране работят на устройството, въпреки че може да не се нуждаете от тях, ако вече използвате такива приложения. Повечето от функциите му включват поддръжка на жестове, преминаване през страници и т.н. И накрая, той включва много опции за персонализиране, включително теми, икони, фонове и др.

 

 

2. Flick Launcher

Flick Launcher осигурява интерфейс, вдъхновен от Pixel Launcher, за вашите приложения. Приложението популяризира неприкосновеността на личния живот - можете да скриете приложенията или да ги заключите, като използвате парола или пръстов отпечатък. Освен това то поддържа Google Now и предлага персонализиран интерфейс с поддръжка за нощен режим. Приложението предлага множество опции за персонализиране на екрана.

 

 

3. Hola Launcher

Hola Launcher е мощно приложение с интелигентни инструменти като мениджър на приложения, за пестене на батерията и за оптимизиране работата на устройството. Приложението ви позволява да отваряте и преминавате към приложения от всяко приложение или екран. Също така ви позволява да персонализирате началния си екран с шрифтове, теми и тапети. Има и функция за заключване на приложения, заедно с функция за скриване на приложения, които помагат да се защитят поверителните приложения от любопитни очи.

 

 

4. Evie Launcher

Evie Launcher предлага вълнуващи функции като незабавна навигация, персонализирани преки пътища и широк набор от персонализирани функции. Подобно на горепосочените приложения, можете да заключите приложенията, които искате да запазите лично за себе си. Приложението има универсална функция за търсене – позволява търсене на съдържание в приложенията от едно място, което напомня за търсенето в Windows 10. Освен това, то предлага опции за персонализиране на началния екран – иконите, оформлението и много повече опции.

 

 

5. Microsoft Launcher

Microsoft Launcher както се очаква поддържа Cortana, цифров помощник на Microsoft. Cortana може да ви помогне да стартирате обаждания, да променяте тапети, да планирате срещи, да четете заглавия и много повече. Функцията ‘Continue on PC‘ (Продължи на компютъра) е много удобна, тя ви позволява да стартирате някаква задача на Android устройството си и да я продължите на компютъра си, като например редактиране на документ в Office 365. Освен това, Microsoft Launcher предлага опции за персонализиране на началния екран – иконите, оформлението и много повече опции.

 

 

6. Z Launcher

Z Launcher, от Nokia, персонализира и се адаптира към начина, по който използвате вашия смартфон, за да ви осигури уникално преживяване. Ще останете изумени от начина, по който приложението следи моделите на използване и по-късно предлага подходящите приложения и термини за търсене в точното време. Приложението поддържа няколко езика и предлага опция за скриване на приложения.

 

 

7. Smart Launcher 3

Smart Launcher 3 е иновативен лаунчер, с функции за автоматична организация на приложения.  Приложенията автоматично се сортират в категории, така че няма да губите време за организиране на иконите си. Smart Launcher 3  предлага колекция от тапети и множество безплатни теми, с които може да персонализирате интерфейса на заключения екран на вашето устройство. Лентата за търсене на Smart Launcher позволява бързо намиране на контакти и приложения или извършване на действия като търсене в мрежата, добавяне на контакт или извършване на изчисление.

 

 

Вижте как първи да тестваме най-новия софтуер за Android