Виртуалната реалност предлага много вълнуващи възможности за забавление, които не трябва да се изпускат. Слагайки си шлема за виртуална реалност вие реално влизате в един напълно измислен, несъществуващ свят и заживявате там.

 

Без значение какъв VR шлем сте си купили, игрите, които препоръчват от CNet ще ви забавляват истински.

Fruit Ninja VR

Fruit Ninja е VR игра. Рязането и настъргването на десетки сочни, безпомощни плодове, е истинско удоволствие. Fruit Ninja VR е спокойна, релаксираща игра, която може да играете на HTC Vive, Oculus Touch, PlayStation VR.

Space Pirate Trainer

Space Pirate Trainer е изключително пристрастяваща игра, в която изстрелвате вълни от летящи роботи с лазерни пистолети, които се трансформират в пушки, гранатови пушки и гаубици при натискането на един бутон, докато използвате истинското си тяло, за да избегнете вражеските лазерни лъчи. Може да играете играта на HTC Vive и Oculus Touch.

Thumper

Thumper ви поставя на писта в бясна надпревара, която поставя на еднакво изпитание сетивата и рефлексите ви. Вие яздите сребърен бръмбар, който пътува със скоростта на звука. Играта е бърза, яростна и фантастична. Можете да я играете и без VR, но изживяването няма да е същото. Съвместима е с HTC Vive, Oculus Rift и PlayStation VR.

Rec Room

Това е Wii Sports за VR. Rec Room ви свързва с хора от цял свят за да можете да играете всякакъв вид игри помежду си. Възможностите са много, но може би пейнтбола ще ви достави истинско удоволствие. Играта е съвместима с HTC Vive и Oculus Touch.

 

Resident Evil 7

Единствената истинска AAA, голяма бюджетна видео игра, която можете да играете изцяло в VR, Resident Evil 7 няма да ви разочарова. Въпреки че губи много графична вярност, когато включите VR слушалки, ще усетите ужас, защото той е навсякъде около вас. Вие буквално не можете да погледнете настрана. Съвместима е с PlayStation VR.

Smash Hit

Както може би знаете, Smash Hit е много зарибяваща игра, а във VR среда ще ви плени още повече. Играта изисква концентрация, за да може да се справите с всички стъклени препятствия, като ги целите с метални сфери. Може да се забавлявате с тази игра на Samsung Gear VR.

Eve Valkyrie

Това е неистов космически бой, където единствените моменти на мир са, когато кабината ви се разбие и тялото ви замръзва в космоса. Но ако някога сте искали да пилотирате Starfighter, с тази игра може да сбъднете мечтата си. Играта е съвместима с HTC Vive, Oculus Rift, PlayStation VR.

 

Вижте какви ще са тенденциите във виртуалната реалност през 2017г.