Търсачката на Google, не е обявена за най-добрата без причина. Имаме ли някакви въпроси, независимо дали са свързани със здравето ни или с желанието ни да се информираме по някаква тема, Google Search e отправната ни точка в интернет.

 

Търсачката на Google обаче може и да предсказва нашите въпроси, когато въведем дума или фраза. В този случай търсачката ни предоставя няколко възможности, от които можем да избираме ако отговарят на това което ни трябва.

 

Интересно ли ви е да научите какво точно ще предложи като отговор Google, ако попитате нещо за най-големите предприемачи от Силиконовата долина? От Forbes са провели интересен експеримент, в който са задали въпроси за титаните от Силиконовата Долина, а резултатите се оказали доста забавни, и те са решили да ги споделят с нас.

Елон Мъск

Елон Мъск е милиардер, който спокойно може да бъде сравнен с филмовия герой Тони Старк, наричан още Железният Човек. Мъск е човек, който мнозина намират за странен и ексцентричен най-вече заради идеите му за колонизирането на Марс. Какво точно искат хората да знаят за Елон Мъск? Дали може да програмира, женен ли е, вярвали в извънземни, каква кола кара, или дали използва приложението Snapchat.

 

Тим Кук

Като главен изпълнителен директор на Apple, интересът към Тим Кук е доста голям. Най-много от всичко обаче хората се интересуват дали има син, дали получава и отговаря на имейлите си, дали има iPhone и дали поддържа кандидатурата на Доналд Тръмп за президент.

 

Марк Зукърбърг

Основателят на Facebook често е желана тема на разговор, но въпросите, които хората задават за него може да ви озадачат. Въпроси като тези дали е женен, левичар или веган са разбираеми, но не е ясно защо хората по света питат дали Зукърбърг е гущер и дали е жив.

 

Бил Гейтс

На 60-годишна възраст Бил Гейтс, основателят на Microsoft е постигнал много в живота си, в това число и огромно богатство от около $ 78,1 милиарда. Това очевидно е причината, поради която жените питат Google, дали Гейтс е женен. С този въпрос обаче не се изчерпва интереса към милиардера, хората още искат да знаят за него дали е веган, левичар и жив. Оказва се, че Гейтс не е веган, но инвестира в вегетариански предприятия и подкрепя Beyond Meat, алтернативен бургер от соев протеин.

 

Вижте 6 интересни факти за търсачката на Google