В ерата на всички тези интелигентни телефони, които ползваме днес като iPhone-и, Samsung Galaxy и LG G2 трудно може да си спомним по какви телефони въздишахме до неотдавна.

 

Ето защо решихме да ви върнем назад във времето. Предлагаме на вниманието ви тези 7 телефона, които бяха популярни преди ерата на смартфоните.

 

1. Motorola Razr

Motorola Razr имаше едно огромно предимство пред съвременните телефони – дълъг живот на батерията. RAZR е сгъваем и в същото време е по-тънък от повечето тогавашни телефони. Той е изработен с голямо внимание към всеки отделен детайл и оставя усещане за масивен и здрав продукт.

2. LG Shine 

2-мегапикселова камера с възможност за снимане на видео и 1GB вградена памет бяха екстри, на които малцина можеха да устоят през 2006 година. Освен това, за постигане на максимален блясък на повърхностите, корпусът му е изработен от неръждаема стомана.

 

 

3. BlackBerry Pearl

Имаше време когато BlackBerry беше също толкова желана марка, както и Apple. BlackBerry Pearl има 240х260 пиксела цветен TFT дисплей, 1,3-мегапикселова камера и 64 МВ памет. В случай, че 64-мегабайтовата памет не ви е достатъчна, съвсем лесно може да увеличите нейния размер, благодарение на microSD слота.

 

 

4. Motorola Pebl

Малък, гъвкав и лесен за употреба, с това Motorola Pebl привлече интереса на потребителите. Освен това телефона беше и сравнително по-евтин в сравнение с другите телефони.

 

 

5. BlackBerry Curve

BlackBerry Curve беше любима марка на всички бизнес потребители. И как иначе, телефонът предлагаше връзка с интернет, Microsoft Outlook, лесен за използване календар за насрочване на срещи и куп възможности за персонализиране.

 

 

6. LG Chocolate

Години преди да реализира своята популярна серия G, LG привлече вниманието на потребителите с един телефон носещ сладкото име – Chocolate. Той има 3-инчов дисплей, 1 GB вътрешна памет и мултимедиен плейър, но най-важното е, че се предлагаше на изгодна цена.

 

 

 

Вижте кои са любимите марки телефони на известните личности