Потребителите, които използват активно ТikTok вероятно отделят време да разгледaт атрактивното съдържание в секцията "For You". Както името подсказва това е специален раздел в приложението, в което може да откриете персонализирани клипове съобразени с личните ви предпочитания.

 

1.  Как TikTok избира какво съдържание да ни препоръчва

Така всеки път, когато стартирате TikTok на смартфона виждате различно видео, което вероятно ще харесате. Ако сте си задавали въпроса как точно се избират видео материалите за "For You" секцията вече имаме официален отговор от компанията. 

 

 

2. Ще преименува ли Apple iOS на iPhone OS

iOS е един от най-добрите продукти на Apple, който има водеща роля за популярността на iPhone по цял свят. Операционната система винаги е имала репутацията на софтуер, който се отличава с впечатляваща бързина и максимална сигурност. 

 

3. Как работи технологията за бързо зареждане на телефоните

Повечето популярни в днешно време модели телефони се предлагат с подобрена скорост на зареждане. Как работят бързите зарядни устройства и как стават още по-бързи? 

 

 

 

4. Какво да направите, ако изгубите смартфона си или ви го откраднат

Изгубването или кражбата на телефон може да създаде големи неприятности на неговия собственик. Има очевидни последствия, които ще засегнат портфейла ви, но има и много други неща, за които трябва да се притеснявате, като вашите пароли, снимки и информация за кредитна карта, които някой би могъл да получи.

 

 

 

5. Google тества нов начин за купуване на абонаменти от приложенията в Google Play

Google Play е най-важният елемент от стратегията, която превърна Android в най-популярната операционна система за смартфони в индустрията. Разнообразието от съдържанието и разпространението на ключови ъпдейти и пачове за сигурност са добър пример за влиянието на онлайн магазина. 

 

 

6. ODROID-H2+ e новият конкурент на Raspberry Pi

Миниатюрните компютри са интересни устройства, които в голяма степен бяха популяризирани от Raspberry Pi. Tова е най-известната серия от подобни джаджи, която вдъхновява редица проекти на ентусиасти и разработчици по цял свят.