Facebook разкриха плановете си да представят нов десктоп дизайн още през лятото на миналата година.

 

Как да активираме тъмния режим в новата декстоп версия на Facebook

Тестовете продължиха с пълна сила в следващите месеци и обхванаха ограничен брой от потребители в различни държави. Компанията изглежда вече е готова с финалния дизайн. който вече се разпространява до всички профили по цял свят.

 

Какви грешки допускаме при създаването на сигурни пароли в интернет.

Сложните пароли определено са най-важното средство, с което да гарантираме сигурността си в интернет. Много хора, обаче продължават да подценяват този проблем. В определени ситуации са необходими само няколко минути, за да може да се разпознае парола от типа "123456", "password", "qwerty" и други подобни съчетания.

 

iPhone 12 Pro ще има 120Hz дисплей и по-добра Face ID камера.

Новата серия флагмани на Apple продължава да е обект на много спекулации. Това не е случайно, тъй като iPhone 12 ще са първите смартфони на компанията с поддръжка на 5G технологията. Освен актуализираният дизайн ни очакват и редица хардуерни подобрения. Taзгодишната серия се очаква да включва четири различни модела с големина между 5.4 и 6.7 инча. 

 

Колко бърз е процесорът Qualcomm Snapdragon 768G

Qualcomm са доминиращ фактор в мобилната индустрия, като процесорите им се използват от най-атрактивните смартфони на пазара.

Компанията вече представи Snapdragon 765 и Snapdragon 765G, които са предназначени за устройствата от средния ценови клас. Тези архитектури използват мощния Adreno 620 графичен чип, но също така са оборудвани и с Qualcomm X52 модема, който гарантира поддръжка за 5G технологията.

 

Защо издръжливият смартфон Ulefone Armor 7E има най-добро съотношение цена-качество на пазара?

Кой е сезонът в който най-често хората чупят смартфона си? Много от биха предположили, че това е зимата, когато пътищата са хлъзгави и можем неволно да изпуснем смартфона си. Оказва се обаче, че не е точно така.

Според статистическо проучване, потребителите най-често повреждат по един или друг начин смартфона си през лятото. Времето в което си почиват – ходят на планина, на море, спортуват повече и са по-разсеяни.

 

Очаквайте още интересни новини и видео премиери от Digital.bg.