Според някои хора, всички Android телефони имат изключително различни функции и възможности, и в някои отношения те са прави. Сравнете Pixel телефоните с Samsung Galaxy S20 с TCL 10 серията и ще видите колко различни са тези устройства.

 

1. 6 скрити функции на Android, които ще ви изненадат приятно

И все пак, всички тези телефони се захранват от Android и в основата си имат същите функции. Някои от тези функции обаче са скрити. Имайте предвид обаче, че всички функции, описани по-долу, може да не изглеждат или работят абсолютно еднакво на всеки телефон и това е така, защото различните производители на Android устройства използват интерфейси, които са уникални и ги отличават от техните конкуренти.

 

 

2. Създадоха софтуер, който може да хакне всяка версия на iPhone

Apple винаги са предизвиквали сериозни коментари сред анализаторите и потребителите по отношение на стратегията си в мобилната индустрия. iOS е платформа със затворен код, над която компанията има пълен контрол и това е причината да бъде много по-сигурна от Android. 

 

3. Какво е YouTube Video Chapters и как работи (Видео)

Aко сте потребител, който обича да гледа постоянно YouTube и открива атрактивно съдържание вероятно ще останете доволни от нова полезна функционалност. Някои потребителски профили вече имат достъп до "Video Chapters". 

 

 

4, Как да сменим Wi-Fi паролата на рутера си

Сигурността на личните данни се превърна във водещ приоритет с оглед все повечето време, което прекарваме в интернет от любимите си джаджи. Еволюцията на технологиите днес ни позволяват да чатим, откриваме съдържание онлайн, стартираме клип с висока резолюция или стрийминг на геймплея с няколко кликвания. 

 

5, Samsung отново искат да произвеждат смартфони със сменяеми батерии

Samsung е най-големият производител на смартфони в света, който има богата история на иновации в мобилната индустрия. Една от драстичните промени по отношение на дизайна бе възприета с премиерата на Galaxy S6 през 2015г. 

 

 

6,  Как Google Maps Plus Codes ще улеснява споделянето на локацията с други хора (Видео)

Споделянето на локация е удобен начин да следите къде се намират приятелите ви или да се откриете с даден човек, кoгато се намирате в непознат град. Google Maps е разработена да улесни планирането и организирането на всяко едно пътуване и също предлага подобна функция.