Ако не сте доволни от живота на батерията на вашия смартфон, телефонът ви може да не е виновен за това.

 

1. Как да удължите живота на батерията на Android смартфон

Животът на батерията на устройството зависи от много фактори, включително размера на батерията и характеристиките и платформата, с която работи.

 

 

2. Най-добрите алтернативи на YouTube за Android и iOS

YouTube е основна платформа за стрийминг на видео и основен източник на информация за забавление за всяка възрастова група. Платформата е известна по целия свят и едва ли има потенциален конкурент на YouTube, който да може да предложи повече съдържание. Това е най-изтегленото и активно използвано приложение за Android и iOS съответно в Play Store и App Store.

 

3. Ulefone S1 е един от най-достъпните смартфони в България

Ulefone e популярен бранд на българския пазар, който предлага разнообразно портфолио от бюджетни модели. Устройствата на компанията предлагат уникално за своя клас съчетание от характеристики и дизайн. Ulefone S1 не е изключение от тази тенденция и веднага привлича внимание със своя издръжлив корпус и поддръжката за Android Go.

 

 

4. Oткриха мащабен пропуск в сигурността на технологиите за бързо зареждане

Смартфоните с Android предлагат усъвършенствани технологии за бързо зареждане, с които улесняват потребителите, особено когато пътуват. Китайските производители също така вече представиха 100W и 125W системи, които обещават да заредят устройствата за броени минути. 

 

5. Facebook Messenger вече поддържа споделяне на екрана за Android и iOS

Facebook Messenger свързва всеки ден стотици милиони потребители и е ключов елемент от екосистемата на компанията. Непрестанните актуализации и огромния брой хора, използващи приложенията са причината да виждаме интеграцията на все повече функции в Messenger.

 

 

6. Откриха нов проблем в сигурността на Zoom

Zoom е нова платформа за видео комуникация, която вече подобри доста рекорди за популярност и трафик в индустрията. Самият факт, че сравнително непознато приложение за няколко месеца успя да се конкурира с платформи като Microsoft Teams, Skype и Facebook Messenger.