Разработчиците на TikTok продължават да подобряват различни рекорди предимно сред по-младата аудитория. Платформата вече се утвърди като световен хит, предлагайки бърз и удобен начин да създадете запомнящо се кратко видео, както и да го споделите с любимите си хора. 

 

1. ТikTok ще преустанови бизнеса си в Хонг Конг до броени дни

В момента TikTok е регистрирало повече от 2 млрд. инсталации и е най-изтегляното приложение от Google Play и App Store в редица държави по цял свят. Компанията, която е собственик на платформата се казва ByteDance и сегапотвърдиха плановете си да излязат от пазара в Хонг Конг.

 

 

2. Huawei P50 Pro ще е първият смартфон в света със сменяеми обективи, подобно на SLR фотоапаратите

Huawei P50 е предстояща серия от премиум смартфони, която по план ще бъде представена през първото тримесечие на 2021г.  Работата над флагманите вече е стартирала и инженерите на Huawei вече тестват различни иновации, които да направят устройствата още по-атрактивни. 

 

3. Как да изтриете Gmail акаунт без да изтривате Google профила

Aко имате няколко Google акаунта, може лесно да жонглирате с тях. За съжаление, не така стоят нещата с Gmail акаунтите, тъй като привличат спам и хакери. 

 

 

4. Samsung Galaxy Z Flip 2 ще е името на следващия гъвкав смартфон на компанията

Samsung Galaxy Fold е името на първия смартфон с гъвкав дисплей на компанията. Устройството бе представено в началото на 2020г. и се очаква скоро да видим неговия наследник. Припомняме ви също, че преди няколко месеца Samsung ни показваха иновативния  Samsung Galaxy Z Flip

 

5. Huawei и Honor ще представят геймърски лаптопи през август

Huawei и дъщерното им дружество Honor са добре познати имена сред любителите на смартфоните. Китайският производител също така има силно присъствие сред умните часовници и вече представи собствени конкуренти на Apple MacBook.

 

 

6. Как да активираме Dark Mode режима в Google Docs, Sheets и Slides

Google предлагат собствен пакет от офис приложения, които позволяват да създаваме, редактираме и споделяме документи докато сме в движение. Интеграцията на Google Docs, Sheets и Slides с цялата екосистема на компанията предлага още повече възможности на потребителите.