ТikTok предлага разнообразие от функции, с които да правите забавни клипове с подходящо аудио и да ги споделяте с приятелите си. Приложението вече регистрира над 2 млрд. изтегляния по цял свят, а създателите от ByteDance могат да се похвалят, че са най-богатия стартъп в света. 

 

1. Kак да запишем видео дует в TikTok

Една от най-интересните характеристики, която превърна TikTok в световен хит е възможността да правите дуети с други хора. Това означава, че може да заснемете клип, в който пеете заедно с любим изпълнител и да го пратите на важните за вас хора. 

 

2. Бивш рекламен шеф на Google създаде търсачка, която не показва реклами

Рекламите са навсякъде около нас в уеб пространството и това не е случайно, тъй като са водещ източник на приходи за компании като Google и Facebook. Toва е причината досадните съобщения, която виждаме в любимите ни приложения и сайтове да са ключови за бизнеса им

 

 

3. Кой е най-лесният начин да стартираме видео разговор в Google Meet

Google също се възползваха от необичайната активност на потребителите по време на домашната изолация заради пандемията от коронавирус. Вече ви информирахме, че услугата за видеоразговори Google Meet е безплатна от днес. По този начин компанията опитва да се конкурира директно с други водещи приложения като Zoom, Microsoft Teаms и Facebook Messenger Rooms.

 

4. 4 полезни приложения за тестване на дисплея на смартфон с Android

Ако смятате, че сензорният дисплей на телефона ви не работи добре, то може да го тествате с 4 приложения за Android, които помагат да се идентифицират потенциални проблеми, за да знае човек какво да направи и дали е нужно посещение в сервиз.

 

 

5. Как и защо е добре да изчистим кеша или данните в смартфон с Android

Да чистим ли кеш паметта на Android устройството си редовно или да не го правим? Това е въпроса, който си задават съвременните хора. Тази тема е доста спорна, в която нито едната крайност, нито другата е за предпочитане.

 

 

6.  Google Images вече ще ни казва дали снимките са достоверни

Споделянето на снимки и видео клипове е чудесен начин да покажем какво се случва около нас на приятелите и любимите си хора независимо къде се намират. Твърде голямото количество информация, което можем да открием в интернет, обаче често поставя въпроси свързани с легитимността на дадено изображение.