Прехвърлянето на вашите данни от един телефон на друг, днес е много по-просто, отколкото беше преди. Често най-големият риск е дублиране на данни, а не от загуба на данни.

 

1. Как да прехвърлите контактите си от Android на iPhone

Можете да прехвърляте всякакви данни от Android на iPhone, включително контакти, снимки и приложения. Възможно е също да копирате различни други видове данни – от видеоклипове и документи до акаунти на имейли. Има обаче много важна стъпка, която трябва да направите, преди да прехвърлите данните си от Android на iPhone.

 

 

2. Процесорите AMD Ryzen 6000 ще са достъпни през 2022г.

AMD имат амбициозни планове как да продължат да разширяват пазарния си дял за сметка на Intel в световния пазар на компютри. В интернет бяха публикувани данни, разкриващи какво да очакваме в компанията през следващата година.

 

3. 7 начина да изтеглите видео от Facebook

Попаднали сте на страхотен видео клип във Facebook и искате да го запазите за цяла вечност? Не се безпокойте. Лесно може да запазвате или изтегляте видеоклипове във Facebook, стига да имате правилните инструменти.

 

 

4. DJI Osmo Mobile 4 е новият видео стабилизатор за смартфони на компанията

DJI актуализираха портфолито си с премиерата на още един аксесоар за смартфони, който се казва Osmo Mobile 4. Всъщност под това име се крие подобрен видео стабилизират за мобилни устройства, който следва гъвкави дизайн на своя предшественик. 

 

 

5. Sony Xperia 5 II ще има 6.1" OLED дисплей, Qualcomm Snapdragon 865 процесор и тройна камера

Sony вече си поставиха амбициозната цел да започнат да генерират приходи от своята мобилна дивизия през 2021г.  Японският производител представя по няколко флагмана през една календарна година. Последният им премиум модел дебютира на IFA 2019 и това е Sony Xperia 5.

 

6. Google Discover ще конкурира TikTok с функция за кратки видео клипове

ТikTok подобри редица рекорди по популярност в Google Play и App Store, но след това приложението стана част от търговската война между САЩ и Китай. Американското правителство постави срок, в който разработчиците от ByteDance да продадат бизнес операциите на приложението в страната. Мicrosoft и Oracle се очертават като най-вероятните кандидати за реализиране на сделката.