В ерата на цифровите технологии, снимката не е само начин да запаметите един момент от живота си, но също така и начин за водене на разговор между приятели и познати в социалните медии. Ако планирате да споделяте снимките си с другите, трябва да намерите начин как да ги направите привлекателни и атрактивни.

 

Един от начините да направите това е чрез подходящо фотографско приложение. За да сте спокойни и уверени, че вашите снимки ще се споделят, харесват и коментират, ще имате нужда от някое от тези  6 фотографски приложения за емблематични снимки, които горещо ни препоръчват от Digital Trends.

1. Kawaii Photo Booth (iOS)

Това приложение ви позволява да добавяте към снимките си всички видове изображения за които се сещате –емотикони, стикери и така нататък. Kawaii Photo Booth е на разположение безплатно в App Store, но разширените функции се предлагат само чрез покупка.

2. eyeZer Beam (iOS за $1)

Ако не харесвате сладникавите неща, а предпочитате да ви възприемат като злодей или супер герой ще имате нужда от приложението eyeZer Beam. С него може да добавяте различни лазерни и специални ефекти.

3. InstaRage (iOS, Android)

Кой не обича мемове? Приложението InstaRage ви позволява да наслагвате любимите си меми, директно върху собственото си лице на снимките ви. InstaRage е безплатно, но някои стикери се предлагат само чрез покупка – за $ 1.

4. VSCO (iOS, Android)

VSCO предлага много филтри и фантастични ефекти подходящи за любителите на пътуванията и природата, някои обаче изискват покупка (между $ 3- $ 4). VSCO също така разполага с общност от професионални художници и фотографи, които споделят техния фотографски опит. С приложението VSCO вашите снимки ще преминат към следващо ниво.

5. Photoshop Express (iOS, Android)

Този списък няма да е пълен без приложението Photoshop Express. Разбира се, приложението не толкова мощно, колкото десктоп версията на софтуера, но все още ви позволява да извършвате редица полезни корекции. Освен редакции Photoshop Express ви позволява да създадете свои собствени настройки, които ще ви спестят време при редактирането на снимките ви на вашия телефон или таблет.

6. Split Pic (iOS, Android)

Split Pic ви позволява да вземете две от любимите си снимки и безпроблемно да ги съедините точно по средата. За допълнително вдъхновение и идеи, можете да посетите галерията „Hall of Fame”. След това може да използвате интегрираните социални бутони, за да публикувате вашите творения, така че всеки да види колко сте забавни.

 

Вижте пет полезни съвета за правене на добри снимки