Искате да тествате някое необичайно Android приложение? Готови сте да се потопите в един нов свят?

Може да разгледате списъка на Phone Arena съдържащ 5 Android приложения с невероятни визуални ефекти и може да откриете това което търсите. Тези приложения са безплатни така че не се притеснявайте да ги пробвате.

1. Kintsukuroi

Kintsukuroi е забавна игра, която ви предлага възможност да ‘сглобявате‘ счупени керамични съдове и играчки. Името на играта идва от японската практика за възстановяване на счупени керамични съдове с лак, поръсен с прах от злато, сребро или платина. От вас се изисква само да сте много търпеливи и наблюдателни, а забавлението ви е гарантирано.

2. Ink Space

Ink Space е малък експериментален инструмент за рисуване, който използва акселерометър на вашето устройство, за да създава изкуство. Приложението е доста впечатляващо и ви дава възможност да рисувате с пръст, а след това чрез движение на телефона си, чрез накланяне в различни посоки да оглеждате рисунките от всеки ъгъл. Вашите шедьоври може да записвате като анимирани Gif файлове.

3. Selfie x Selfie

Selfie х Selfie отваря метафизичен портал във вашето мобилно устройство, което ви позволява да пътувате дълбоко в хиперпространството на собствените си селфита. Приложението използва камерата на телефона, сензорите за движение, както и графичния хардуер за да генерира реактивна 3D вселена, която отговаря на вашите движения в реално време.

4. Tunnel Vision

Tunnel Vision е експеримент, който ви позволява да погледнете на света около вас по друг начин, за щастие по-забавен.

5. Space Sketchr

Space Sketchr демонстрира потенциала на технологията Project Tango, като позволява на потребителя да създава илюстрации с виртуални измерения, в които може да се разхожда и да разглежда от всеки ъгъл.

 

Вижте най-добрите игри за Android без нужда от интернет