Спокойно можем да кажем, че селфи манията придоби космически измерения, след като дори марсоходът Curiosity на NASA си направи селфи на Марс.

 

Ако и вие вече сте завладяни от тази страст, сигурно търсите нови начини да се представите на света. В такъв случай разгледайте предложенията на Make Use Of за най-забавните приложения, с които може да подобрите вашите селфита.

1. NASA Selfies (Android, iOS)

Нужни са много жертви, за да станете истински астронавт. Ако обаче не сте готов за тях, може да  използвате това приложение. С него ще убедите всички, че сте обличали скафандър и сте летели в космоса. Благодарение на приложението NASA Selfies, може да влезете във виртуален космически костюм и да „застанете“ пред някои от най-вълнуващите космически снимки. 

2. Art Selfie (Android, iOS)

Ако не се вълнувате от космоса, а от изкуство, по-подходящо за вас ще е приложението Art Selfie. Приложението използва машинно обучение и технология, която сравнява лицето ви с тези в различни произведения на изкуството, намиращи се в различни музеи по света, които си партнират с Google. След като намери прилика, Art Selfie поставя вашия образ на мястото на оригиналния.

3. Morphin (Android, iOS)

Използвайте това приложение и може да се почувствате в странно ново измерение. Това усещане е подобно на онова, което чувстват героите във филма Аватар. Може да си направите няколко селфита и да ги транспонирате в GIF файлове. Приложението използва CGI за оптимизиране на резултата при пресъздаване на анимираните GIF файлове.

4. Smiley (iOS)

Smiley е едно от онези приложения, които могат да бъдат полезни когато използвате самоснимка или правите групови селфита. Неговата роля е проста: приложението гарантира, че всеки на вашето селфи ще бъде усмихнат, в момента на заснемането. То използва алгоритъм за разпознаване на усмивки, за да прави това.

5. Unifie (Android, iOS)

Каква радост ще изпитате от вашите селфита, ако не ги споделяте с другите. Unifie е уникално приложение, което подсилва идеята за споделяне – с него може да си правите селфита с хора, които не са физически до вас в момента. Unifie е приложение за видеообаждане, в което можете да кликнете върху „unified” селфи по всяко време на разговора. Или можете да си направите индивидуални селфита и да ги обедините в приложението. Разстоянията в наши дни не са пречка да сме с любимите си хора.

 

Вижте 7 полезни съвета за добри селфи снимки