Потребителите проявяват все по по-голям интерес към смартфоните от средния клас и тази тенденция се забелязва дори в контекста на ситуацията с коронавируса.

 

1. Кои са най-продаваните Android смартфони от средния клас в началото на 2020г.

Нов доклад на Strategy Analytics разкрива, че списъка с най-продавани модели за първото тримесечие се доминира от Samsung и Xiaomi. Изследването потвърждава трендовете флагманите модели да не бъдат толкова популярни за сметка на своите бюджетни версии, които предлагат само част от премиум функциите

 

2. Кои са най популярните приложения за Android и iOS (Видео)

Защо засягаме тази тема ли? Защото, едно от най-популярните приложения в България е ASMR Slicing в момента то е на трето място в класацията, а компанията AppAnnie една от малкото, които успешно измерват популярността на приложенията.

 

 

3. 10 скрити трика за Windows 10, които може би не знаете

Microsoft обикновено не публикува своите скрити функции, както прави Apple, което може да се окаже проблем ако се опитвате да разберете как да извлечете максимума от машината, която използвате всеки ден.

 

4. Как да активираме Dark Mode режима в Google Search от Android и iOS

Тъмните режими постепенно намериха място в почти  всички водещи платформи, които използва онлайн всеки ден. Едно от малките изключение е мобилната версия на Google Search за смартфоните. 

 

 

5. Новият SD Express стандарт ще направи памет картите четири пъти по-бързи

Организацията SD Association е ръководното тяло, което разработва, сертифицира и популяризира SD стандартите за памет карти в индустрията. Сега разбираме за новата версия, която се казва SD 8.0 и включва редица интересни подобрения.