Обичате да слушате музика със Spotify? Знаете ли как тази услуга може да стане още по-добра? Според Make Use Of има няколко уеб приложения, които правят услугата за стрийминг на музика по-добре от всякога. За да се възползвате от тях не е нужно да изтегляте или инсталирате нищо, защото те работят в браузъра.

1. Rekl.Be

Spotify проследява харесванията на всеки потребител поотделно. По този начин получавате автоматични плейлисти въз основа на вашия вкус. Но когато слушате музика заедно с други хора, можете да получите предложения само по вкуса на един човек, нали? Rekl променя това. Вече може да добавите няколко профила и да получите нов плейлист въз основа на колективни харесвания и нехаресвания. 

 

За да постигнете това, създайте стая в Rekl и изпратете покана до приятелите си. Няма процес на регистрация, всеки може да влезе със съществуващия си Spotify акаунт. След като всички са в стаята, създайте плейлист. Този плейлист ще бъде добавен директно към акаунта на създателя на стаята. И сега можете да слушате музика, която всеки обича!

2. TrackQueen

Spotify е страхотна услуга ако искате да слушате музика, но за съжаление не дава подробности за песните. Така, че задействайте TrackQueen във втория таб на браузъра и ще намерите всичко  любопитно за песента, която слушате. Ще получите текстове на песни, пояснения, биография на изпълнители и интервюта, музикално видео и много други. Информацията идва от други услуги като Musixmatch, YouTube, Wikipedia и др. Това е фантастично, безплатно и лесно за използване приложение, което подобрява вашето преживяване в Spotify.

3. Birth Hits

Billboards има най-популярните (може би най-уважавани) музикални класации. Защо да не чуете онзи класация, която е била в деня, когато сте се родили? Това е толкова просто. Отидете на сайта, изберете рождената си дата от календара и генерирайте плейлиста Billboards за този ден.  След като имате списъка, отворете го като плейлист в Spotify. Ако сте на мобилни устройства, той може да бъде отворен в приложението Spotify, за да можете да го запазите или да го споделите с приятели.

4. SpotOnTrack

SpotOn е инструментът за проследяване на Spotify Billboards, от който никога не сте предполагали, че имате нужда. Получавате ежедневни и седмични диаграми на най-стартираните парчета, заедно с полезна информация.  Най-готината функция е, че можете да проследявате любимите си изпълнители, така че да не пропускате нито един от техните хитове.

5. Sort Your Music

Spotify ви позволява да премествате песни, за да организирате плейлистите си. Sort Your Music е инструмент, с който може да сортирате плейлистите по няколко филтъра, за да станат те по-добри от всякога. Разбира се, първо трябва да влезете в Spotify и да импортирате плейлиста си. След това можете да сортирате по изпълнител, дата на пускане, танц, дължина и т.н. Това, което ще получите, е съвсем нов плейлист; не забравяйте, че ще трябва да запазите плейлиста отново, ако искате да се показва в профила ви в Spotify.

 

Вижте най-добрите уеб сайтове за слушане, откриване и купуване на музика