Убедените сте в предимствата на така наречения тъмен режим? Той не само щади очите ви, но и батерията на устройството ви.

 

1. Най-добрите Android браузъри, които поддържат тъмен режим

Информацията  ще улесни тези, които искат да сърфират в тъмен режим или тъмна тема в интернет. По-долу ще откриете списък с най-добрите Android браузъри, които поддържат тъмен режим.

 

 

2.  Как Microsoft планира да завземе пазарен дял при интернет търсачките за смартфони в Европа

Собствениците на смартфони с Android разполагат с голяма свобода при избора на приложения и софтуер, който да използват. Това е една от основните разлики между операционната система на Apple и тази на Google. Антитръстовите регулатори в ЕС вече поискаха да се предостави възможността всеки потребител да изрази предпочитанията си за избор на търсачка.

 

3. iPhone 12 Pro Max ще има най-добрия дисплей от всички версии на iPhone 12

Taзгодишната премиера на новите смартфони на Apple бе отложена заради коронавируса и събитието, на което ще видим iPhone 12 ще е през октомври. Компанията е подготвила атрактивно портфолио, което включва четири модела, които ще имат 5-нанометрови процесори и ще поддържат 5G мрежи. Размерите на дисплеите ще варират между 5.4 и 6.7 инча.

 

 

4. Първият гъвкав лаптоп Lenovo ThinkPad X1 Fold вече може да се купи за $2499

Гъвкавите дисплеи вече намират място в атрактивни смартфони като Huawei Mate Xs, Samsung Galaxy Z Fold 2 и Moto Razr (2019). Teхнологията е доста обещава и е само въпрос на време да намери място и в други продукти на производителите.

Lenovo също виждат голям потенциал в тази иновация и вече представиха първият гъвкав лаптоп в света - Lenovo ThinkPad X1 Fold. Ако се интересувате от възможността да се сдобиете с уникалното устройство е добре да знаете, че компанията вече стартира предварителните поръчки.

 

5. Microsoft спира поддръжката на Office 2010 на 13 октомври

Oфис приложенията на компанията са чудесен начин да бъдете креативни и да свършите своята работа, независимо какво мобилно устройство използвате. Microsoft Office продължава да е предпочитано решение за милиони потребители, като пълната функционалност на софтуера е достъпна срещу определен абонамент.