Всеки разбира, че пандемията наложи нови правила в световен мащаб. Заговорихме за новото нормално, към което всеки се опитва да се адаптира.

 

1. 4 тенденции, които се наблюдават при онлайн разплащания

И макар, че голяма част от технологичния сектор запази до голяма степен своята стабилност, тъй като много области от нашия дигитален живот остават в голяма степен незасегнати от ефектите на пандемията, това не може да се каже за много други бизнеси, които трябва да се адаптират бързо и ефективно към новата реалност.

 

 

2. Google Maps вече ще ни показва по-детайлни карти

Популярната услуга вече 15 години навигира всеки ден милиони потребители до желаните от тях локации. Google Maps е платформа, която претърпя сериозна еволюция през годините, за да се превърне в полезното приложение, каквото е сега. 

 

3. Ulefone Note 8P e изгоден 5.5" смартфон за игри и забавления с двойна камера, Face Unlock и добра батерия

Ulefone продължават да акцентират върху разнообразното портфолио от смартфони в бюджетния клас. Компанията предлага атрактивни предложения на българския пазар и сега искаме да привлечем вниманието ви към Ulefone Note 8P Sunrise

 

 

Eлегантното устройство разполага с 5.5-инчов дисплей, който е удобен за работа с една ръка и е базиран на IPS технологията. Резолюцията е 960х420 пиксела. Пълните размери на Ulefone Note 8P Sunrise sa 141.7x66.5x12 милиметра и тегло от 153 грама. 

 

4. Kак да се предпазим от кражбата на самоличност в Интернет

Един от основните рискове пред онлайн потребителите е кражбата на самоличност. Това може да стане доста лесно, особено в условията на пандемията, когато има по-голям хаос, хората са по-притеснени и разсеяни.

Хакерите се възползват от всичко това и правят доста повече опити за кражба на самоличност, съобщава TechRadar.

 

5. Huawei Watch GT 2 Pro ще бъде представен с Huawei Mate 40

Премиерата на Huawei Mate 40 е дългоочаквано събитие, което ще е свързано с премиерата на още няколко атрактивни устройства. Компанията също така е получила регионални сертификации в различни държави по света на предстоя умен часовник. Този модел е обозначен в базата данни като "VID-B19", но се очаква да бъде представен като Huawei Watch GT 2 Pro.

 

 

Музика: bensound