Една от силните страни на Android е свободата за потребителите да персонализират много аспекти на платформата. Дори най-малките детайли като анимации на менютата, цветове, шрифтове, икони – всичко може да бъде променено според желанието на потребителя.

 

1. 7 полезни приложения, с които може да персонализирате смартфон с Android

В Google Play Store има и голямо разнообразие от приложения, които да помогнат за по-лесното персонализиране на Android. ReviewGeek ни представят 7 от тях, които си струва да разгледаме.

 

 

2. Google ще представят нови функции с изкуствен интелект в търсачката на 15 октомври

Google полагат много усилия, за да поддържат и ъпдейтват своите популярни приложения и услуги, които позволяват на милиони хора да общуват и свършат работатa си всеки ден. Гарантирането на оптимално качество на приложения като Chrome, YouTube, Google Maps между всички устройства с различни операционни системи е доста трудна задача.

 

3. Каква е разликата между iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max - цена, характеристики и дизайн

Apple актуализираха своето портфолио от премиум смартфони с първите 5G версии на iPhone. Новата серия на компанията, както се очакваше включва четири устройства с 5nm Аpple A14 Bionic процесори, по-добри камери и OLED дисплеи. Най-голямо внимание закономерно предизвикват флагманите iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max.

 

 

4.  Аpple премахва зарядните устройства и EarPods слушалки от всички комплекти на iPhone

Само преди часове Apple представиха официално първите си 5G смартфони. Предварителните поръчки на първите версии на iPhone 12 стартират до дни, като всички модели ще се продават преди края на ноември. Вече ви съобщихме каква е разликата между iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max.

Това са най-добрите версии на iPhone 12, които предлагат Apple A14 Bionic процесори, 6GB RAM, четворни задни камери и LiDAR сензори. Компанията е разработила и две бюджетни предложения с имената iPhone 12 mini и iPhone 12, които също предлагат атрактивно съчетание от характеристики, но на по-ниска цена.

 

5. Samsung Exynos 1080 ще е новият процесор за 5G смартфони от средния клас

Успешният бизнес модел на Samsung в мобилната индустрия е свързан и с производството на много от хардуерните компоненти за устройствата Galaxy. Това предоставя по-добри възможности за агресивно позициониране на продуктите им, спрямо конкуренцията.