Facebook е първата онлайн дестинация при стартиране на браузъра за милиони потребители. Профилите в социалната мрежа са бърз, лесен и удобен начин да сме в крак какво се случва около нас и с приятелите ни. 

 

1. Как да сменим паролата във Facebook

Много хора използват ежедневно Facebook от няколко различни устройства, което налага да бъдете много прецизни при подбора на парола. Добър съвет е, често да променяте своите кодове за достъп, за да добавите още едно ниво на сигурност. Смяната на паролата изисква само няколко минути.

 

 

2. Samsung Galaxy Note 20 ще бъде представен на 5 август

Samsung планират да проведат виртуално събитие, на което да представят новите премиум устройства с бранда Galaxy Note. Тази промяна в стратегията на компанията е наложена от разпространението на коронавируса и от съображения за сигурност. 

 

3. Изтекоха първите снимки на видео картата NVIDIA GeForce RTX 3080

NVIDIA вече работят усилено над следващото си поколение NVIDIA RTX 3000 видео карти. Ако всичко върви по план премиерата им трябва да стане факт през празничния сезон в края на 2020г. Очакванията са реалното представяне на платформата да е на Computex 2020, като тази година технологичното събитие ще се проведе виртуално заради коронавируса. 

 

 

4. Защо OnePlus Z ще е най-атрактивният смартфон с Android през втората половина на 2020г.

Потребителите на Android имат възможността да избират между разнообразие от премиум устройства на водещите производители.

Конкуренцията в най-високия клас е доста сериозна, което е причина за впечатляващите иновации в камерите, дисплеите и хардуера през последните години.

 

 

5. Приложенито Мicrosoft Your Phone ще поддържа функциите "картина в картина" и "копиране на текст от снимка"

Microsoft Your Phone е името на полезно приложение, което предлага интеграция между смартфоните с Android и устройствата с Windows 10. Това е много практично решение, което обещава да ви спести ценно време. 

Свързването на смартфона с настолния компютър ви позволява да използвате функционалностите на по-големия екран.

Софтуерните инженери на Microsoft постоянно тестват и предлагат допълнителни подобрения, които прeвръщат Your Phone в още по-добър софтуер.