Браузърът е нашата врата към целия свят. Ето защо, ако не вземете правилните предпазни мерки, можете буквално да изложите поверителността си на сериозен риск.

 

1. Какво трябва да знаем за инкогнито режима на сърфиране в браузъра

За щастие, производителите на телефони предлагат множество начини, по които можем да се защитим, като например режима „инкогнито“. Този режим обаче не е съвършен, всъщност има ограничения, за които  трябва да знаем.

 

 

2. Смартфоните с Gorilla Glass VIctus защитно стъкло ще могат да издържат изпускания от два метра

Corning представиха официално най-новия си продукт, който е създаден да предпазва всеки ден милиони мобилни устриойства. Любопитното е, че актуализираното защитно стъкло не се казва Gorilla Glass 7, както мнозина очакваха. 

 

3. Най-добрите безплатни Android приложения за уолпейпъри

Всички оценят добрите приложения за уолпейпъри, нали? За това от Android Headlines предлагат помощта си като представят своя избор за най-добрите Android приложения за уолпейпъри. В Google Play Store има не малко приложения за тапети, но не всички са добри.

 

 

4. TikTok вече ще плаща на създателите на видео клипове

Потребителите на TikTok продължават да бъдат доста активни и прекарват все повече време в своите профили. Заглавието продължава да подобрява рекорди в App Store и Google Play. Разработчиците от ByteDance се опитват да актуализират приложението с нови функции, за да го направят дори още по-атрактивно за потребителите.

 

 

5. Премиерата на новото поклоение 7-нанометрови процесори на Intel се отлага за 2022г.

Производствените проблеми на Intel забавиха сериозно премиерата на първите 10-нанометрови процесори на компанията. Невъзможността да се стартира навреме работа над по-усъвършенстваните 7nm процеси е една от причините за успеха на AMD през последните тримесечия.