Снимането при липса на достатъчно осветеност винаги е трудна задача. Въпреки иновациите в камера технологиите това продължава да бъде голям проблем. Някои производители на смартфони предлагат специализирани режими, които използват пълния капацитет на сензорите, когато е тъмно.

 

1. Бюджетните смартфони с Android Go вече поддържат нощен режим на снимане

Твърде често Night Mode режимите са отличителна характеристика на премиум смартфоните и не намира място в по-евтините устройства с Android. Изглежда, че Google осъзнават това ограничение и искат да подобрят работата на милиони потребители с камерите на бюджетните устройства.

 

 

2. Основателят на антивирусната компания McAfee, Джон Макафи е обвинен в укриване на данъци

Създателят на популярния антивирусен софтуер, който носи неговата фамилия е изключително ексцентрична личност. В миналото многократно сме чували различни истории, в които Джон Макафи проявява своето нестандартно мислене. Припомняме ви, че той дори обмисляше да се включи в президентските избори в САЩ, които ще се проведат преди края на годината.

 

3. 5 приложения за Android и iOS, които си заслужава да пробвате тази седмица

Както всяка седмица и през следващите дни задачите бързо ще завземат голяма част от ежедневието ни. Но все пак е добре да отделим малко време, за да разгледаме и селекцията на NextPIT от интересни приложения за Android и iOS.

 

 

4. Windows 10 ще ни информира, ако имаме проблем със SSD дисковете

SSD дисковете са предпочитан избор за все повече хора главно заради осезаемо по-бързата скорост, която предлагат спрямо конвенционалните хард дискове. Добрата новина за масовия потребите ле, че цените на SSD-тата намаляват постоянно, което прави технологията максимално достъпна за всички.

 

5. Huawei и Samsung продължават да бъдат лидери в пазара на потребителска електроника през 2020г.

Mобилните устройства са неизменен спътник в ежедневието, предоставяйки но постоянно лесен достъп до важна информация и бърза комуникация. Смартфоните продължават да бъдат най-търсения продукт в технологичния сектор, но социалната изолация въведе нови тенденции в нагласите на потребителите.