В ежедневието си непрекъснато разчитаме на интернет връзката на компютъра си и ако по някаква причина тя бъде прекъсната, това може да доведе до спадане на производителността ни.

 

1. Как да решите Wi-Fi проблемите на Windows 10 компютъра си

Ако се стигне до там, може да се опитате да решите проблема на Windows 10 компютъра си с някой от съветите ни.

 

 

2. Аndroid потребителите ще могат да споделят приложения с други устройства от Google Play

Google подготвят няколко интересни промени, които ще променят визията на онлайн магазина за приложения на Android. Компанията не е ъпдейтвала съществено визията на Google Play от миналогодишната интеграция на Material Theme и дългоочакваната Dark Theme функционалност. 

 

3. Huawei потвърдиха, че ще заменят Android с Harmony OS през октомври 2021г.
Санкциите на американското правителство срещу Huawei ограничиха сериозно възможностите за нормални бизнес отношения на компанията. Невъзможността да използват оптимално приложенията в Google Play и липсата на достатъчно хардуерни компоненти подлага на сериозен риск разработването на бъдещите им устройства.

 

 

4. Нов ъпдейт за Samsung Galaxy Watch Active2 ще добави част от функциите на Galaxy Watch 3

Samsung представиха официално Galaxy Watch 3 преди няколко седмици и мнозина анализатори го определиха като най-добрия смарт часовник на компанията досега. Новият модел се отличава с елегантен дизайн и разнообразие от премиум фитнес функционалности. 

 

5. Кои смартфони ще получат първи ъпдейт към EMUI 11

Само преди часове ви информирахме, че Huawei представи EMUI 11. Потребителският интерфейс oбръща специално внимание на сигурността и предлага разнообразие от нови функции. Собствениците на смартфони на компанията ще могат да използват повече опции за персонализиране на "Always On Display" функцията, добавяйки снимки, видео и GIF файлове.