Eдно от предимствата на Android е възможността, която предлага за бърза и лесна навигация по файловата система на вашето устройство. Но кое приложение за файлов мениджър да използвате?

 

1. Най-добрите файлови мениджъри за Android

Приложението Files на Google се предлага като част от заводската версия на Android, но много производители добавят свои собствени приложения за файлов мениджър, а има и множество опции на трети страни.

 

 

2. Как да изчистите кеша на вашия Windows 10 компютър

Както при изчистването на кеша в браузъра, изчистването на кеша в Windows е добро начало за отстраняване на проблеми в системата, подобряване на производителността на системата и освобождаване на дисковото пространство.

 

3. Qualcomm Snapdragon 732G ще предлага по-добра графика за Android смартфоните от среден клас

Qualcomm представи нов гейминг процесор за Android смартфони от среден клас. Моделът Snapdragon 732G ще използва и графичния процесор Adreno 618, който дава с 15% по-добра графика спрямо предшественика си.

 

 

4. Приложението Samsung Find My Mobile вече може да локализира смартфони Galaxy без интернет

Със сигурност ви се е случвало да забравите къде сте оставили смартфона и да отделяте време да го търсите във всекидневната, офиса или автомобила. Това е нормално, тъй като обикновено носим твърде много неща със себе си като портфейл, ключове, документи и др. Все пак никога не сме застраховани от възможността да забравим смартфона на обществено място, което може да ни създаде проблеми.

 

5. Аpple ще конкурират Google със собствена търсачка за macOS и iOS

Google и Apple са технологични гиганти с впечатляващ принос за еволюцията на софтуера и хардуера, които използваме в ежедневието си. Най-популярната търсачка в интернет и iPhone който революционизира мобилните устройства вероятно са най-подходящия пример за твърдението.