Всяко устройство с Android има собствена клавиатура, вградена в системата, но без значение колко е добра, тя никога не е съвършенна за тези, които търсят повече функции. Така че, ако смятате, че текущата клавиатура в мобилното ви устройство не ви предлага много или имате някои специални изисквания, които тя не изпълнява, винаги можете да преминете към алтернативна клавиатура.

 

Кои Android клавиатури заслужават вниманието ни можем да разберем от информацията на Hongkiat.

1. SwiftKey Keyboard

SwiftKey е чудесна алтернативна клавиатура за вашия мобилен телефон. Тя идва с 70 опции за персонализиране, включително цветове, дизайн и теми. Освен това, тя предлага всички основни неща, като например предсказване на текст и автокорекция, емоджи пакети и емоджи клавиатура, както и поддръжка на над 150 езика.

 

2. Kika Keyboard

Kika Keyboard идва със стотици теми и опции за персонализиране, като шрифтове, цветове, тапети и клавиатурни оформления. Приложението предлага GIF, емотикони, каомоджи, анимирани емотикони, символи и др. Клавиатурата поддържа над 60 езика.

 

 

3. Flash Keyboard

Flash Keyboard е друга клавиатура, насочена към емотиконите, която ви помага да се забавлявате в ежедневните ви разговори. Това приложение предлага множество възможности за персонализация, включително цветове, теми и фонове. Подобно на клавиатурата Kika, това  приложение включва емотикони, стикери и GIF. Освен това има всички най-важни неща, като предсказване на текст и корекция, оформления и поддръжка на над 50  езика.

 

 

4. Cheetah Keyboard

Cheetah Keyboard е една от най-съвременните 3D клавиатури с мощни функции и опции за персонализиране. Те включват цветни теми, шрифтове, звуци и фонове. Впечатление прави функцията ‘Smart Reply’, която предлага възможни отговори на някое съобщение. Cheetah Keyboard поддържа над 80 езика.

 

 

5. Fleksy + GIF Keyboard

Fleksy е интелигентна клавиатура, която се гордее с това, че предлага най-бързата скорост на писане. Това, което отличава това приложение от останалите е възможностите му за разширяване, т.е. можете да добавяте или премахвате функции чрез разширенията му. Клавиатурата поддържа над 40  езика.

 

 

Вижте 10 полезни приложения, които е добре да имате на телефона си