Време е за новата селекция приложения за Android. Както винаги, тя е на AndroidPIT, като предлага някои доста интересни неща. Отново има и игри за забавление, но и приложения, които ще помогнат в ученето.

 

Multiplication table CM1

Ученето на таблицата за умножение не е приятно занимание. То обаче е много важно. Това приложение ще помогне на децата да научат таблицата за умножение неусетно. То предлага различни и интересни упражнения, които мотивират паметта и помагат за развиването на математически умения. Има и функция за състезание с приятели и семейството.

 

 

IQ Test Premium

Тестовете за интелигентност са много популярни. Това приложение предлага 30 различни упражнения, които помагат за развиването на уменията, които тези тестове проверяват. Разбира се, има и цял тест за изчисляване на коефициента на интелигентност на потребителя. Приложението е по-скоро за забавление и не трябва да се взима твърде насериозно.

 

 

Skypaper

Хартиените пощенски картички все още съществуват. Те не са толкова популярни, но са приятен спомен. Това приложение позволява да изпращаме на близки и приятели собствени снимки като пощенски картички. Цената е около 2 евро за всяка изпратена пощенска картичка, като тя се доставя по целия свят.

 

 

Reed Remastered

Това е атрактивна приключенска игра, в която главният герой трябва да спаси света. И докато сюжетът е доста типичен, то самата игра е много забавна с класическа графика, хубава музика и доста динамичен геймплей.

 

 

Kiki’s Vacation

Игра за почитателите на ролевите приключения. Играчът отива на остров Kokoloko, като влиза в ролята на главната героиня Kiki. Тя е новодомец, като трябва да си  създаде приятели, да открие нови дейности на остроа и да открие целия нов ексцентричен и необикновен свят на острова. Има и различни допълнителни задачи като събиране на миди (валутата в играта), украсяване на дома и т.н. Играта е в ранна фаза на разработка и може да има някои проблеми.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix