Имате нужда от още приложения за Android смартфона си? Традиционната селекция на AndroidPIT отново е тук и има какво да ни предложи. Тази седмица игрите са по-малко за сметка на информативните и практични приложения.

 

Coinbase Pro

Едно от задължителните приложения за почитателите на търговията с криптовалути. То е налично в над 100 държави, като показва над 50 различни комбинации. Може да се използва и като виртуален портфейл за криптовалути. Съвместимо е с Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP (XRP), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), EOS (EOS), Tezos (XTZ), Stellar (XLM), Ethereum Classic (ETC), Chainlink (LINK), Augur (REP), 0x (ZRX), Basic Attention Token (BAT), Algorand (ALGO), Dash (DASH), Dai (DAI), USD Coin (USDC) и др.

 

 

Personio

Семпло, но удобно приложение за управление на персонал. Подходящо е за малки и средни компании, които искат да имат удобен начин да комуникират със служителите си. Чрез него може да се подавят заявки за отпуски, да се обменят вътрешни документи, да се изпращат уведомления за болничен и др. Има както версия за компютри, така и за мобилни устройства.

 

 

Age of Civilizations II Europe

Стратегическа игра, която е и образователна. Тя обобщава голяма част от военната история на Европа. Играчът може да взима участие в различни битки, да развива избраната от него държава и да избира дали да печели съюзници чрез дипломация или предпочита военните действия. Интерфейсът е семпъл, но самата игра изисква упоритост за постигане на успех.

 

 

Vodobanka

Още една стратегическа игра, която изглежда доста семпла на пръв поглед, но всъщност е сериозно предизвикателство. В нея играчът управлява специален полицейски отряд (SWAT в САЩ). Той трябва да решава различни предизвикателства и ситуации. Задачите стават все по-сложни и изискват доста упоритост и стратегическо мислене.

 

 

Augustro VPN

Нова VPN услуга от Индия. Вместо абонамент, за нея се плаща само веднъж. Тя позволява на потребителя да избира трафикът на кои приложения да минава през VPN тунела. Това е особено подходящо при използване на отворени WiFi мрежи например. Приложението е доста ново, като все още няма много отзиви за неговата ефективност.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix