Новата седмица отново означава, че е време за нови приложения. Селекцията на AndroidPIT този път е доста разнообразна, като има някои нетипични идеи.

 

Microsoft Math Solver

Microsoft има ново приложение, кото да помага на почитателите на математиката, както и на тези, които имат трудости с тази наука. Потребителят може да напише задачата на ръка на дисплея, а приложението ще я разпознае. След това ще я реши, като ще даде и указания стъпка по стъпка как точно се стига до решението.

 

 

Coloring Diorama: color by Number for Adults

Семпло и забавно приложение, което е насочено към хората с повече стрест. Трябва да се оцветят различни 3D сцени. Дисплеят е модерен, каот има и релаксиращи звуци. Потребителят има възможност да създава и свои сцени и диорами, които да споделя в социалните мрежи.

 

 

Dream Detective

Игра, която поставя главния герой в задачата да разследва  мистерии в „Страната на сънищата“, за да възстанови спокойствието и мира в нея. Графиката на играта се отличава с факта, че е нарисувана на ръка, като предлага и голям набор от възможности за персонализация на героя. Самата игра е безплатна, но с покупки вътре в нея.

 

 

1Gallery – Photo Gallery & Vault

Приложение, което има амбицията да замени стандартната галерия за сникми, която се предлага в повечето телефони. Тя има доъплнителни функции като тъмна тема, възможност за защита на избрани снимки като се поставят в криптирана папка и др. Приложението има и вграден редактор на снимки и клипове с основните функции, както и вградена търсачка. Интерфейсът е семпъл и  интуитивен. Приложението е безплатно, като съдържа реклами и покупки вътре в него.

 

 

Poopdie

Необичайна игра, която изглежда доста странно. Играчът трябва да обучи своята армия, която да да се пребори с най-различни вируси, микроби, чудовиша и др. Съпроводена е с интересен геймплей и оригинален саундтрак. Не е подходяща за деца. Безплатна е с вградени реклами и покупки вътре в играта.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix