На моменти онлайн магазинът за Android приложения Google Play може да изглежда като гигантска джунгла. Има толкова много приложения и игри, че човек лесно може да се загуби в търсене на най-интересните. Както винаги, традиционната селекция на AndroidPIT ни помага да се ориентираме и да намерим някои от по-атрактивните предложения.


Sword Art Online Alicization Rising Steel

Това е интересна игра за почитателите на японското аниме. Тя е RPG,  като играчът трябва да печели битки срещу противници, за да трупа нови умения и да развива героите си. Самата игра е безплатна, но има покупки вътре в нея, които са наложителни, за да може да се напредва.

 


Sharp Photo Editor

Удобно приложение, което цели да помогне на потребителите да редактират снимки бързо и лесно. Семплият и интуитивен интерфейс предлага много опции и функции, като добавяне на филтри, стикери и др. Приложението може да се използва и за изрязване на снимките, за корекция на яркостта, остротата, контраста и др. Има и готови филтри за различни сцени и ситуации, като всичко се управлява от удобни бутони в долната част на интерфейса.

 


Five Nights at Freddy’s AR: Special Delivery

Популярната плашеща игра вече има нова версия за добавена реалност. Целта на играта е проста – да се оцелее възможно най-дълго от атаките на плашещи, повредени роботи. Графиката е доста впечатляваща, като в AR версия играта е още по-впечатляваща. За пълно потапяне в атмосферата ѝ се препоръчва да се играе със слушалки.

 


Notepad Pro – Notes, Todo List and Reminders

Notepad Pro е удобно приложение за организиране на всички задачи и бележки през деня. Те могат да се персонализират с различни цветове и приоритети, както ида се подреждат в удобния интерфейс като класически „лепкащи“ бележки. Приложението поддържа и записване на гласови бележки. Има и функция за програмиране на напомняния за различни задачи.

 


Idle Construction 3D

Семпла, но забавна игра, която е за почитателите на строенето и стратегиите. Играчът трябва да построи цяла строителна империя, като трябва да обучава и мотивира служителите си. Те ще трябва да строят бързо и качествено и да могат да се справят с все по-разнообразните и сложни проекти. Играта е безплатна, но с реклами.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix