Всеки ден Google Play Store получава нови и новия приложения за Android. Някои от тях не са кой знае какво, но други определено си струва да бъдат пробвани. Както винаги, AndroidPIT ни предлага селекция именно от новите приложения и игри, които си заслужава да разгледаме.

 

AmazFace

Това е ново приложение, което е насочено към почитателите на умните часовници и тяхното персонализиране. То предлага избор от над 35 000 различни дизайна на стрелките и часа, така че човек да може да персонализира умния си часовник. Предлага се поддръжка за доста модели, като има и инструкции как всеки да създаде собствен циферблат и да го сподели.

 

 

Live Cycling Manager 2

Интересна игра, която поставя играча в ролята на мениджър на отбор по колоездене. Целта е да се намерят и наемат най-добрите спортисти, треньори, доктори, механици и дори психолози. Играта е своеобразна алтернатива на популярните футболни мениджъри, но с различен спорт и съответно доста по-различни предизвикателства. Поддържа се и офлайн режим на игра.

 

 

SublimBeats Music Player

Това е семпъл, но практичен плейър, който поддържа най-популярните формати. Освен това предлага и 6-лентов еквалайзер с функция за усилване на баса и 3D усещането при слушане на музика. Предлага се и функция за визуализиране на музиката с различни анимации. Приложението поддържа и функции като UPnP за слушане на музика през локална мрежа.

 

 

Hiitmi – Interval Timer

Това приложение все още е в ранна фаза на разработка, така че може да има бъгове. То е насочено към почитателите на спортуването, които искат по-лесен начин да измерват интервалите между упражненията. Могат да се въвеждат различни таймери за различни тренировки, които винаги да са под ръка и да не се налага да се правят всеки път. Поддържа се въвеждане на таймер за упражнеието, за почивката, за броя серии и др. Приложението е безплатно, но с реклами.

 

 

Monolisk

Интересна игра, която съчетава в себе си RPG, CCG и строене. Има атрактивен геймплей с красива графика и саундтрак. Целта е семпла – да се атакуват тъмниците на противниците, да се събират различни предмети, оборудване, карти и др. Играта е безплатна и няма реклами, но предлага покупки вътре в нея.

 

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix