Краят на октомври наближава, а това означава, че настъпва призрачната нощ на Хелоуин. В англоговорящите страни този празник се почита много, а в България е само начин да се позабавляваме и разнообразим ежедневието си.

 

Ако искате да се потопите в духа на Хелоуин ще имате нужда от най-добрите Android приложения за Хелоуин. Ето кои са те според Make Use Of.

1. Trick or Treat

Това е една забавна игра, която има за цел да ви накара да се потопите в духа на Хелоуин без да се налага да обикаляте по улиците и да чукате по вратите на хората с думите „Пакост или лакомство“.

2. Halloween Live Wallpaper

Ако идеята да украсите телефона си по случай Хелоуин ви допада, това приложение ще ви е от полза. Подгответе се за призраци, вещици, вампири и други зли герои, които се крият някъде във вашия телефон.

3. Halloween Ringtones

След като сте се погрижили устройството ви да изглежда подобаващо страховито, ред е да го заредите и със страховити звуци.

4. Pumpkin Carver

Правенето на тиквени фенери е трудна работа. Последното нещо, което искате е да направите  грешка и да се наложи да почнете да дълбаете нова тиква. За да не се случи това доверете се на приложението Pumpkin Carver.

5. Ghost Communicator 13 Detector

Това приложение използва сложни алгоритми, за да засича призраците, които витаят около вас. Разбира се, целта е забавление, а не засичане на паранормални явления.

6. Halloween Planner

Планирате голямо Хелоуин парти и се притеснявате, че може да забравите нещо? В такъв случай се нуждаете от приложението Halloween Planner.

7. Plants vs Zombies 2

Този списък няма да е пълен без да споменем най-популярната зловеща игра – Plants vs Zombies 2. Това продължение въвежда нови растения, нови зомбита, както и нови тематични нива.

 

Вижте Най-любопитни факти за костюмите за Хелоуин